reklama

Aj vás vytočilo sledovanie opozície?

Videá z poľovníckej chaty pri Leviciach a prepisy rozhovorov hlavných protagonistov, ktoré prenikli na verejnosť, sú už naozaj za čiarou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Bolo veľkým šťastím, že kamery zaznamenali len nepodstatné informácie o tom, že predsedovi Ficovi ukradli z centrály Smeru zlato a 50000 alebo že sa tam preberala fyzická likvidácia špeciálneho prokurátora. Predstavte si, že by sa predstavitelia opozície bavili o podstatnejších veciach, napr. o rozpočte alebo o výške sociálnej pomoci? Keby preberali zvyšovanie dôchodkov alebo rozoberali nápad, ako zlepšiť situáciu v nemocniciach? To sú všetko citlivé informácie, ktoré by koalícia mohla kedykoľvek využiť a až zneužiť vo svoj vlastný prospech. A v tom najhoršom prípade by ich dokonca mohla použiť ako nápady vlastné. A uznajte, to by teraz, keď Smeru narastajú preferencie, nebolo bohviečo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je preto dobré, že sa Smer bráni a poukazuje na nedemokratické správanie koalície, ktorú právom podozrieva z tohto hnusného činu. Je dobré, že Smer vysvetľuje spoločnosti a svojim voličom, že nie to, čo sa hovorilo v súkromí v hlbokých lesoch, ale to, že dal Mikulec (možno i osobne) kameru jeleňovi medzi parohy, je protizákonné. Sledovať opozíciu je odporné a ako do kamery povedal poslanec Blaha, je to hanba. Hanbiť sa môžu novinári a aj všetci Slováci, ktorí to sledujú, rozširujú a robia z toho senzáciu. Keby sa radšej zaujímali o Sulíkovo maturitné vysvedčenie... Tam je podstata problému našej spoločnosti a nie v tom, čo a koľko chudákovi predsedovi ukradli.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A má pravdu, pán Blaha.

Dúfajme, že spravodlivý prokurátor Žilinka sa nad celou situáciou objektívne zamyslí a nakáže zničiť videá pre nezákonnosť. A osobne si myslím, že by novinári mali za zverejnenie videí dostať pokutu a protagonistom na videách sa verejne ospravedlniť.

A my, Slováci, sa už konečne spamätajme.

Nedajme sa zmiasť a ovplyvniť tým, čo na vlastné oči vidíme, na vlastné uši počujeme a čo to v nás vyvoláva. Počkajme si na vysvetlenie a ponaučenie kompetentných, ktorí nás usmernia, čo sme vlastne videli, počuli a čo si máme o tom myslieť. Jedine tak sa pohneme tým správnym Smerom.

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 390x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu