reklama

Blaha s baranom nič nemal a minister sa aj tak odmieta ospravedlniť

Súd zistil, že informácia vtedajšieho premiéra, že poslanec Blaha za mladi preskočil plot záhrady a „mydlil barana“ je nepravdivá a prikázal Matovičovi, aby sa za toto zavádzanie poslancovi ospravedlnil a vyjadril hlbokú ľútosť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Igor Matovič to však vo vyhradenom termíne nestihol a dokonca sa zdá, že toho ani hlboko neľutuje. Navrhuje totiž, aby mu súd túto povinnosť zrušil. Vzhľadom k zaneprázdnenosti súdov by som sa síce nečudovala, že by nad týmto incidentom pána súčasného ministra mávli rukou, ale byť na mieste poslanca Blahu, trvám na ospravedlnení. Ak by k nemu totiž nedošlo, mohlo by to vytvárať dojem, že na každom šprochu môže byť pravdy trochu a na mravnom kredite poslanca by zostala šupka, ktorá by sa po rokoch mohla vysvetľovať všelijako.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ono to nie je len tak byť v takomto nepeknom podozrení.

A klebety sa šíria rýchlejšie ako svetlo.

Pán poslanec musí brať do úvahy, že bude v rámci predvolebnej kampane chodiť po dedinách a priznám sa, nechcela by som byť v jeho koži, ak by gazdiné pri jeho prechádzkach obcami v rýchlosti schovávali dobytok a hydinu do chlievov.

Musí brať do úvahy i to, že sa môže stať, že Smer sa vráti na výslnie a majte ministra poľnohospodárstva či školstva s takýmto fľastrom.

Takže, pán Blaha, ospravedlnenie radšej požadujte.

I keď... musíme sa zmieriť s tým, že ak toto verejné ospravelnenie bude preberať televízia, bude to z pohľadu zahraničných pozorovateľov tak trochu hanba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zatiaľ, čo iné svetové parlamenty riešia situáciu v Afghanistáne a ministri financií podávajú parlamentu riešenia, ako prekonať ťažkú pocovidovú situáciu v štáte, u nás minister financií vystúpi s vetou: Ospravedlňujem sa a vyjadrujem hlbokú ľútosť na tým, že pán poslanec Blaha nikdy neskákal cez plot a nikdy „nemydlil barana“.

Zdroj:

https://www.webnoviny.sk/matovic-navrhol-sudu-zrusenie-rozsudku-v-spore-s-blahom-ospravedlnit-sa-ma-za-vyrok-o-mydleni-barana/

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  956
  •  | 
  • Páči sa:  15 136x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu