reklama

Čo dôležité sme sa dnes v jednej z diskusných relácií dozvedeli?

Pellegrini je vraj slušne vychovaný, a preto súhlasí aj s tým, s čím by inak nesúhlasil a riešila sa i erekcia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Moderátor politickej relácie O päť minút dvanásť sa spýtal Matúša Šutaja Eštoka, či si P. Pellegrini nepoškodil, keď v zákulisnom rozhovore, ktorý prenikol minulý týždeň na verejnosť, súhlasil s J. Budajom, že členovia Smeru sú dezoláti, a Matúš prezradil, že to bolo zo slušnosti. Radšej, než by sa Peter dotkol a urazil staršieho človeka (čo teda minister životného prostredia očividne je), tak s pánom Budajom súhlasil, že jeho bývalý šéf Fico aj s celou jeho kompániou sú dezoláti.

Nuž, i keď sa morálny kredit väčšinou meria len ťažko, tuto s tým nemáme ťažkú prácu. Je vidieť, že predseda Hlasu je nielen skúsený politik, ale i človek s vysokým mravným potenciálom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Už som si myslela, že toto bola jediná podstatná správa, ktorá po zhliadnutí politickej relácie bude stáť  za zapamätanie, no zrazu...

Oponent pána Eštoka Juraj Krúpa vyhodil na oči svojmu rivalovi, že strana Smer i Hlas sú doslova posadnuté referendom a je im jedno, čo v ňom bude. Ako pán Krúpa prezradil, má dokonca pocit, že sa v týchto stranách zvažuje o referende, ktoré sa môže týkať erekcie v týchto stranách... a to ma, priznám sa, zaujalo.

Je to relevantná správa?

Veď ak by nebola, nemohol by poslanec Krúpa takéto čosi vypustiť vo verejnoprávnej televízii v jednej z najsledovanejších politických relácií.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Aké otázky by takéto referendum mohlo obsahovať?

Čo na to prezidentka?

Pošle to na preskúmanie na ústavný súd?

Otázok sa mi v sekunde vynorilo viac ako dosť, ale nič viac som sa v relácii k referendu s takýmto obsahom nedozvedela. Poslanec Krúpa naznačil, poslanec Eštok nevyvrátil, tak čo teraz?

Nuž, nezostáva nám nič iné, ako byť v strehu, sledovať vývoj tejto kauzy a trpezlivo čakať, či najdôležitejšou otázkou po skončení pandémie bude už konečne Slovensko a Slováci alebo skúmanie erekcie v dvoch najväčších opozičných stranách. Ešteže máme verejnoprávnu televíziu, kde sa naše politické špičky môžu porozprávať o všetkom, čo ich ťaží a čo najviac Slovákov trápi.

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 389x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu