reklama

Čo sa stane, keď sa vlažná voda voda skamaráti s horúcou?

Fyzikálne zákony tvrdia,že sa zmiešajú a vzniká teplá voda. Stranícke zákony tvrdia opak. Nastáva delenie a únik z hrnca

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Igor Matovič nazval svojho straníckeho kolegu Hegera vlažnou vodou. Na toto označenie prišiel pravdepodobne celkom sám pri očistnej sebareflexii, pri porovnávaní so sebou samým. On - žriedlo kvalitného a blahodarného termálu vysoko v horách, Heger - vlažná voda hocikde v údolí. Obidvaja osve... no, dobre, ich zmiešaním však tok stráca na kvalite. Nie je to ani ani.

A ľudia by si mali môcť vybrať.

Kvalitný čistý termál, alebo obyčajná žbrnda, ktorej je v podstate jedno, koľko má stupňov a či k nej z času načas pritečie ešte nejaká o trochu chladnejšia alebo o trochu teplejšia?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Spočiatku sa zdalo byť oddelenie Eda od Igora nemysliteľné, dnes sa na rozdelenie v hnutí pripravujú a tešia sa naň.

Prečo?

Lebo majú poslanie.

Lebo nie sú sebci, myslia aj na iné strany a podporujú spájanie.

Ako dnes v diskusnej relácii na TA3 na otázku moderátora, či štiepenie OĽaNO nie je v podstate to isté, ako to bolo v prípade Smeru a Hlasu, ktoré OĽaNO tak kritizuje, povedal poslanec Šípoš celkom jasne, že v žiadnom prípade.

"My vnímame, že Eduard Heger je medzi stranami KDH, Za ľudí a maďarskými stranami, ktoré sú spolu v jednej aliancii, vnímaný ako človek, ktorý spája. Respektíve, ak by dokázal tieto strany spojiť, myslím si, že by to bolo na prospech veci."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takže, vážení...

Vlažná voda nevybehla z hrnca pred tou horúcou zo strachu či znechutenia. Vybehla preto, aby otvorila svoju náruč a utvorila koridor pre vody, ktoré sa motajú bezprizorne okolo hrnca.

Teda, aby nám to všetkým bolo jasné...

Najskôr vzniknú pod vedením nejakých lídrov strany a hnutia, ktoré sa túžia dostať k moci, ale pretože sa nevedia pre svoje egoistické zmýšľanie spojiť a uspieť, rozpadne sa aj tá, ktorá mala po voľbách najviac preferencií, aby tým, ktorí sa nechcú s nikým spájať, ukázala, ako sa spojiť.

Nuž, politika je niekedy naozaj veľmi ťažká na pochopenie...

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu