reklama

Čo sme sa dozvedeli v nedeľných politických diskusiách?

Že premiér je v záujme veci a nedodržaných dohôd pripravený vzdať sa Kollára, že ak pán Kováčik neuspeje u našich súdov, uspeje podľa predsedu Fica inde a že minister Krajniak, tak ako vždy, „hovorí názor, ktorý je aktuálny“.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Poslanec Pčolinský rozprával o svojom bratovi a nespravodlivosti, minister Lengvarský o veľkej snahe vlády, narastajúcej sile antivaxerov a menšom technickom zlyhaní ministra školstva pri zabezpečení testov do škôl. Diskutujúci naprieč celým politickým i mediálnym spektrom sa zhodli, že minister Mikulec nemá síce dôveru už takmer nikoho, ale je dobré, že je tam, kde je. Smer by rád spolupracoval s každým, ale nik o neho nestojí, Hlas sa s ním spájať nechce, lebo už týždeň čaká na podpis pána Fica, čo je neodpustiteľná chyba. Dôveryhodnosť predsedníčky strany Za ľudí klesla u ľudí na úplné dno (za ňou už je len Bihariová, Matovič a akýsi Forró), čo jej najbližší spolupracovník Šeliga komentoval slovami, že by sa predsedníčka mala zlepšiť. Skóre Remišová – Kolíková je zatiaľ 0:0 a je možné, že obidve zostanú ministerkami, pretože to Sulíkovi prisľúbil premiér, ktorý tvrdí, že minister Sulík neklame, že je to len jeho nesprávna interpretácia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A čo divák?

Pozorne sleduje premiéra, ministrov i poslancov a snaží sa zachytiť, čo je pre neho podstatné: kto mu z týchto pekne vyobliekaných predstaviteľov moci prinesie do života trošku optimizmu, nádeje a viery v lepšie zajtrajšky. Kto z týchto správcov jeho daní vyhlási, že peniaze, ktoré každý mesiac odchádzajú z jeho práce na chod štátu, boli efektívne využité v školstve, v zdravotníctve a v iných službách občanom, a ktoré pocíti už zajtra na svojej vlastnej koži. Ide si oči vyočiť a uši vyušiť... a nič.

Nuž, nič sa nedá robiť, snáď na budúcu nedeľu...

Ešteže si televízie rozdelili vysielací čas politických diskusií tak, aby sme už nemuseli prepínať jednu do druhej. Bolo by škoda, keď už k takémuto čomusi dôjde, aby sme to nepočuli na vlastné uši, aby sme to zmeškali len preto, že práve na/v inom kanáli sledujeme nejaké absolútne zbytočné táraniny absolútne zbytočných ľudí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu