reklama

Igor opäť v akcii alebo Proč, Irenko, řekni mně, proč?

Ak príroda vidí, že ľudia už nevedia, čo od radosti, pošle im malý odkaz. Napr. Hungu Tongu. I nám jednu takú poslala.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Familiárne ju voláme Igor.

Príroda na nás musela mať naozaj ťažké srdce a Igora Hungu aj s Tongou posadila na jedno z najvyšších miest v štáte. Snáď, aby tento prírodný úkaz bol na očiach všetkým ľuďom a aby sme si uvedomili, že človek musí za svoje hriechy pykať. Osobne si myslím, že ak by sa príroda pomýlila a nášho Igora posadila do Tichého oceánu miesto pôvodného zámeru, boli by škody ďaleko väčšie. Na rozdiel od Hungy Tongy, ktorá buchla a jednorazovo ohromila svet, sú totiž Igorove výtlaky časté a tlakové vlny cítime trvale. Ak sa už aj zdá, že je trochu pokoj, rozvíri Igor hladinu aspoň malým mediálnym počinom na facebooku, aby sa pripomenul a aby sme nevyšli z cviku.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A že sú jeho myšlienky silné a dvíhajú tlak, nie je pochýb.

Ako napr. včera.

Vo svojom novom statuse sa Igor s najväčšou pokorou jemu vlastnou pochválil, že v podstate jeho zásluhou sa Slovensko v r. 2020 ocitlo na jednom z popredných miest Európy v poklesu výdavkov domácností na spotrebu. Vysvetľuje si to tým, že tak silno chránil životy a zdravie Slovákov, až sa to odrazilo v ochrane slovenskej ekonomiky.

No a predstave si ho v Tichom oceáne...

Zdroj:

https://www.facebook.com/igor.matovic.7

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  949
  •  | 
  • Páči sa:  14 686x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu