reklama

Kapitán je späť. Rozdal úlohy, funkcie a je pripravený

V jednej z debát s A. Dankom sa dotyčný priznal, že navštevuje kurz alebo cvičenia zamerané na zlepšenie komunikácie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Bola som zvedavá, aké pokroky také čosi dokáže urobiť s rečníckym guru, ako je pán Danko, a vypočula som si rozhovor v Ide o pravdu.

Nuž, bolo to zaujímavé a priznám sa, rozprava vo mne vyvolala nostalgiu a úsmev na tvári.

Vety typu: Ale dostali ste ma do debaty, ktoré som ešte nikdy nepovedal a dlhé súvetia, ktoré obsahovali aj štyri, päť spojok, ktoré spájali vôbec spolu nesúvisiace jednoduché vety, boli nielen ukážkou, že tam, kde nie je zhora dané, ani v kurze nekúpiš, ale i malým osviežením a pripomienkou starých dobrých čias. Vrátila som sa v čase a v mojej duši sa rozprestrel pokoj a mier. Vetami, ktoré často nedávali zmysel, som sa z doby plnej stresu a každodenných šokov, zrazu presunula do starého, dobrého Dankostánu, kde nie je potreba rozmýšľať nad COVIDom, ale nad tým, čo nám chcel vlastne básnik povedať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zaujímavá bola nielen nová podoba rétorickými cvičeniami ošľahaného  bývalého predsedu NR, ale i jeho politické odkazy, ktoré potvrdili, že voľby sú za dverami.

Predseda SNS má veľmi dobre zmapovanú situáciu doma i v zahraničí a je vidieť, že je pripravený reagovať na výzvy dnešných dní. V debate napr. spomenul, že je zástancom Európskej únie, ale za najväčšieho nepriateľa považuje Brusel, hovoril i o Lukašenkovi milujúcom svoj národ i o Orbánovi, ktorý je niekedy jeho priateľ a niekedy jeho nepriateľ.

Čo sa týka našej politickej scény, pán Danko ju vidí ako neúnosnú a jediným východiskom z nej je tandem: prezident Fico, premiér Pellegrini a predseda parlamentu Danko. I keď z jeho slov bolo zrejmé, že Pellegriniho neznáša, lebo je to zradca proradný (vykradol totiž pokladnicu nápadov bývalej vlády, Smeru ukradol voličov a SNS referendum), je ochotný skúsnuť túto potupu, ponížiť sa a ponúknuť zradcovi (ak teda nejaké tie hlasy Hlas vo voľbách získa) premiérsku stoličku. Odkazuje mu, nech zabudne na spájanie sa so Sulíkom a Kollárom. Jeho miesto je s Ficom a s Dankom, ktorí ho stvorili a vytvorili mu podmienky, aby národu ukázal, aký je pekný.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž, asi takto poviem na záver: toto nie je pekný pohľad na našu budúcnosť. A pokiaľ má byť svetlom na konci tunela trio FIDPEL, tak to ani chvíľka hravej rétoriky s predsedom SNS nevylepší.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/609129-danko-v-ide-o-pravdu-fico-by-mal-kandidovat-za-prezidenta/

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu