reklama

Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem a nebo sekerou

- prezradili na seba Česi. U nás na Slovensku to nie je tak horúce. Aj keď...povesť nám trochu pošramotili 2 poslankyne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Tabak a Bittó Cigániková.

Pobili sa v krčme.

Aby sa nikto nikoho nedotkol, tak sa to v médiách síce opisuje v znení, že sa dve dámy stretli v bare, dostali sa z ničoho nič do konfliktu a jedna druhú (či druhá prvú?) napadla. V preklade to však znamená jediné: dve hysterické baby sa pobili v krčme. Zatiaľ to bolo bez noža a sekery, ale čo my vieme? Pohárik naviac a možno by prišlo aj na ľudové zbrane ťažšieho kalibru. Ešteže boli poslankyne ako tak pri zmysloch a použili len tie typicky ženské: krik, strhávanie ošatenia a šklbanie vlasov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale i tak... jedna z nich skončila na pohotovosti.

Ráno pri pohľade do zrkadla zistila pani Janka, že jej opuchlo líco a že ju bolí hlava od vrchu až po spodok vrátane krku, a rozhodla sa ísť sa dať vyšetriť. Pre prípad. Navyše, ako sa zverila národu, pociťovala "sprostredkovanú hanbu", čo celú túto situáciu ešte zhoršovalo, a čo ju nakoniec primälo k tomu, aby pridala i trestné oznámenie. (Čo je sprostredkovaná hanba v tomto prípade, neviem, ale ak to prirátame k opuchline a k bolesti, tak to muselo byť príšerné).

Čo opuchlo a bolí pani Romanu, zatiaľ nevieme. Rozhodla sa k celému incidentu vyjadriť až v pondelok. Osobne si myslím, že i napriek tomu, že sa pani Janka dušuje, že sa pani Romany ani nedotkla, že i ona nám celkom iste predstaví svoje rany na tele i na duši v rozsahu, ktorý nám bude trhať srdcia, a predstaví nám inú virtuálnu realitu. Či to bude len zahnisaná plešina bez vlasov, otlačky prstov po škrtení či spálené ucho, zatiaľ nevieme, no pani Romana na to mala 2 dni, tak snáď si niečo patrične odpudivé a kruto vyzerajúce pripraví.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A takto žijú naše celebrity.

A je to smutné.

Zatiaľ čo sa politické a iné elity napr. v Čechách chystajú na krutú a tuhú zimu, prijímajú spoločnú výzvu Pletie celé Česko, učia sa hladce, obrace a pletú po večeroch svetre (nové symboly spolupatričnosti, víťazstva nad Putinom a svetového mieru), naše celebrity vymetajú nočné bary a vyvolávajú konflikty.

Ale zasa... na druhej strane... buďme radi, že sa tieto dve elity národa nestretli v bare s ihlicami v kabelke.

Stačí, aby trochu inak pochopili návod na obrace (pravou jehlici vpíchneme do oka jako při pletení obrace, přízi však nenahazujeme, ale vedeme ji pod okem za pravou jehlici a jen protáhneme) a incident v krčme mohol dopadnúť oveľa, ale oveľa horšie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zdroj:

https://plus7dni.pluska.sk/ludia/poslankyne-bitto-ciganikova-tabak-skocili-vlasov-mlatili-hlave

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu