reklama

Poslanec Fico sa rozhodol spievať, covid-necovid

I napriek tomu, že to nevie. Má potrebu a rozhodol sa ju naplniť v Rimavskej Sobote. Nuž, proti gustu žiaden dišputát, potreba je potreba alebo keď musíš, tak musíš, ale má to jeden háčik: Mikasov úrad mu vraj spievať zakázal.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

A nielen jemu. Celému protestnému zhromaždeniu.

Môžu dýchať, môžu kričať, môžu sa vybozkávať, ale ako náhle sa z davu ozvú Slovenské mamičkyyyy, majú po ftákoch.

Koniec, šlus, rozchod. Fajka zhasla.

Ťažko povedať, aký repertoár mali pán Fico a jeho družina nachystaný a kto hlavnému hygienikovi práskol, že na zhromaždeniu k takejto diverzii dôjde, isté však je, že to tento odvážny a skúsený úradník zatrhol ešte pred tým, ako sa táto záškodnícka činnosť zvrhne na niečo horšie. Spev je nebezpečný za každých okolností a v každom smere a podľa ÚVZ v Smere obzvlášť, preto taká opatrnosť. Či hlavný hygienik pri tejto inštrukcii vychádzal z ústavy, z nejakého zákona alebo z niektorej svojej originálnej vyhlášky, sa nevie, isté je len to, že Rimavská Sobota bude v nedeľu pravdepodobne pod drobnohľadom kontrolórov, ktorí budú zaznamenávať a odchytávať každého, kto sa pokúsi rozsievať zlo v akejkoľvek stupnici od C dur až po na mol.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 A čo na to pán Fico?

Tento národný hrdina sa zákazu a hnevu veľkého Mikasa nezľakol.

Ba práve naopak. Už od piatku sa teší, ako si v Rimavskej Sobote v nedeľu z plného hrdla zaspieva.

Nuž, čo na to povedať - tak mladý a už tak odvážny.

Pozn. autorky:

A my len dúfajme, že chuť spievať z plného hrdla mu zostane aj po návrate z Rimavskej Soboty. Jeho repertoár by mohol byť celkom zaujímavý a ak sa k nemu pridá s druhým hlasom napr. pán Kováčik a s tretím barytón pána Kažimíra, mohli by sme byť svedkami nezabudnuteľného umeleckého zážitku.

Zdroj:

https://www.topky.sk/cl/10/2198905/VIDEO-Fico-sa-citi-ako-v-rozpravke-Pysna-princezna--Ostra-kritika-vlady--TOTO-jej-odkazal

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu