reklama

Poslanec Fico sa rozhodol spievať, covid-necovid

I napriek tomu, že to nevie. Má potrebu a rozhodol sa ju naplniť v Rimavskej Sobote. Nuž, proti gustu žiaden dišputát, potreba je potreba alebo keď musíš, tak musíš, ale má to jeden háčik: Mikasov úrad mu vraj spievať zakázal.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

A nielen jemu. Celému protestnému zhromaždeniu.

Môžu dýchať, môžu kričať, môžu sa vybozkávať, ale ako náhle sa z davu ozvú Slovenské mamičkyyyy, majú po ftákoch.

Koniec, šlus, rozchod. Fajka zhasla.

Ťažko povedať, aký repertoár mali pán Fico a jeho družina nachystaný a kto hlavnému hygienikovi práskol, že na zhromaždeniu k takejto diverzii dôjde, isté však je, že to tento odvážny a skúsený úradník zatrhol ešte pred tým, ako sa táto záškodnícka činnosť zvrhne na niečo horšie. Spev je nebezpečný za každých okolností a v každom smere a podľa ÚVZ v Smere obzvlášť, preto taká opatrnosť. Či hlavný hygienik pri tejto inštrukcii vychádzal z ústavy, z nejakého zákona alebo z niektorej svojej originálnej vyhlášky, sa nevie, isté je len to, že Rimavská Sobota bude v nedeľu pravdepodobne pod drobnohľadom kontrolórov, ktorí budú zaznamenávať a odchytávať každého, kto sa pokúsi rozsievať zlo v akejkoľvek stupnici od C dur až po na mol.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 A čo na to pán Fico?

Tento národný hrdina sa zákazu a hnevu veľkého Mikasa nezľakol.

Ba práve naopak. Už od piatku sa teší, ako si v Rimavskej Sobote v nedeľu z plného hrdla zaspieva.

Nuž, čo na to povedať - tak mladý a už tak odvážny.

Pozn. autorky:

A my len dúfajme, že chuť spievať z plného hrdla mu zostane aj po návrate z Rimavskej Soboty. Jeho repertoár by mohol byť celkom zaujímavý a ak sa k nemu pridá s druhým hlasom napr. pán Kováčik a s tretím barytón pána Kažimíra, mohli by sme byť svedkami nezabudnuteľného umeleckého zážitku.

Zdroj:

https://www.topky.sk/cl/10/2198905/VIDEO-Fico-sa-citi-ako-v-rozpravke-Pysna-princezna--Ostra-kritika-vlady--TOTO-jej-odkazal

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  949
  •  | 
  • Páči sa:  14 711x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu