reklama

Pracovať od svitu do mrku a nikdy inak

sa zaviazali tí, ktorých sme si zvolili do NR. A nečudujme sa. Za plat 3270 + vyše 2000 náhrad by sme sľubovali všetci.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Lenže...

... ako sa u nás na Morave kedysi hovorilo: slúbené može trvat aj třicet roků, a tak som sa rozhodla pasovať sa do funkcie verejnej kontroly a dochádzku našich poslancov námatkovo skontrolovať. Vybrala som si k tomu nástroj objektívny: www.rtvs.sk - NR SR live.

A čo oči moje na monitore uvideli?

Kamera snímala prázdne predsednícke stoličky s jediným poslancom.

Predsedajúci Pčolinský ako kôl v plote sedel uprostred ničoho a nikoho a postupne hlásil do mikrofónu mená poslancov, ktorí nie sú a asi ani nebudú prítomní, a preto: "... ich tlač prepadáva. Mali nasledovať nasledujúce body, ale pretože tu páni poslanci nie sú a v tejto chvíli nemá zmysel pokračovať, prerušujem schôdzu NR do 8. 12. do 9.00 hodiny."

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aj keď parlamentná kamera jeho publikum nezabrala, z potlesku, ktorý sa vzápätí ozval, bolo zrejmé, koľko poslancov v laviciach poslancov sedelo: jeden.

Nuž, čo vám poviem, dochádzka našich poslancov nič moc.

Ešteže predsedajúci Pčolinský mal trochu rozumu, zľutoval sa nad svojim jediným divákom a predstavenie rozpustil. Veď svietiť a kúriť v celej sále kvôli dvom ľuďom sa neoplatí ani v čase blahobytu, nieto v energetickej kríze.

A navyše...

... slušné honoráre dostanú aj bez divadla, tak čo to bude znásilňovať.

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu