reklama

Premiér dupol a zem sa otriasla

Ten premiér, ktorý, aby sa nedotkol svojho predsedu, radšej odpovedá na otázky novinárov v inotajoch, tak ten hrozí EÚ.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

A žiadnou okľukou a poza bučky.

Pekne priamo, na plné ústa a po anglicky cez Financial Times.

Jeho odkaz znel jasne: Ak nám nedáte prachy navyše, nepošleme vám elektrinu, ktorú ste si od nás minulý rok kúpili za lacný peniaz.Tak!

Priznám sa, skoro mi šprtlo. Tak som sa zľakla.

Taká odvaha! To som od nášho mierumilovného Eduarda nečakala. Či ho niekto donútil, či ho povzbudil úspech osvedčených motivačných techník predsedu hnutia, je teraz už jedno, hlavné je, že sa premiér pochlapil, zaujal tvrdé bojovné stanovisko a odkázal celému svetu, že prrr.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A čo na to Európa?

Ja neviem, čo to tam žijú za ľudia, ale im nešprtlo.

Ako povedal Eduard Heger: "... paušálne riešenie Slovensku neprešlo, ale môže sa individuálne dohodnúť s krajinami ako Česko či Nemecko, ktoré od nás kúpili lacnú elektrinu, že by nám nadmerný zisk poslali naspäť. Ale je to na ich dobrovoľnej báze."

V preklade: odkázali nám, že naše plány A,B a ak máme, tak aj Céčko, si máme strčiť za klobúk. Ale ak na to máme gu... ráž, dovolia nám, aby sme sa s týmto vyhrážali jednotlivým krajinám, či nám na to skočia.

Hnusoby jedny zákerné.

Nášho statočného premiéra však nezaskočili.

Ešte za tepla zavolal do Nemecka, ponúkol im náš plán B a zopakoval, že ak sa nedohodnú, tak im nebudeme môcť elektrinu dodať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

No, a teraz sa čaká, ako s tým milý kancelár aj s celým svojim Nemeckom naloží.

Tak si držme palce.

Ak totiž s Hegerovými plánmi A a B neuspejeme v Nemecku a v Čechách, tak potom už nám zostáva len spoliehať sa na plány od C po Z, ktoré má celkom iste v zálohe minister financií, a to bude iné kafé, vážení.

Zdroj:

https://www.aktuality.sk/clanok/xAKoz5b/premier-heger-v-zivote-nedopustime-aby-slovenska-ekonomika-skolabovala/

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu