reklama

Príde aj Mr. Bean?

R. Sulík zožal kritiku. Pozval Geissenovcov do NR. Chyba či zámer?Pozor! Sulík je minister hospodárstva a oni? Milionári

Písmo: A- | A+
Diskusia  (42)

Nášmu ministrovi učarovala bohatá sympatická rodinka v Dubaji na výstave EXPO, kde obdivovala naše vodíkové auto. A to aj napriek tomu, že bolo nepojazdné. Môžeme len špekulovať, čo sa odohralo v hlave ministra a v akom momentálnom stave bol, no výsledkom bolo, že si spomedzi miliónov návštevníkov výstavy vybral práve týchto perspektívnych Nemcov a pozval ich na Slovensko.

Nuž, čo o to, nejakí milionári sa vždy zídu, najmä, ak tu niečo zo svojich ťažko zarobených miliónov nechajú, ale minister Sulík ich pozval do parlamentu, a to už sa nestretlo s tak pozitívnym prijatím Slovákov. Najmä, keď im názorne predviedol, ako by mohli vyzerať diskusie či dokonca vedenie schôdze Národnej rady v nemčine. Či im chcel ukázať svoje občasné pracovisko, či im chcel predstaviť okrem vodíka a Mizíka aj iné prvky, do ktorých sa dá u nás investovať... ťažko povedať. Priznám sa, napadlo mi i to, že zo strany Sulíka sa možno nejednalo o žiadnu chybu či papalášsku ješitnosť ukázať, že aj on si môže bársčo dovoliť. Možno išlo o zámer a typický Sulíkovský kalkul. Minister Sulík si po návšteve Pezinka, kde na vlastné oči videl, aký Geissenovci u Slovákov vyvolali ošiaľ, uvedomil, že práve toto by mohla byť určitá poistka jeho budúcnosti. Čo keby jedného Roberta, ktorý sa pravdepodobne v najbližších mesiacoch a rokoch odoberie na dlhšiu služobnú cestu, vystriedal iný Róóóóóóbert.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Možné je všetko.

Ale nešpekulujme...

Oficiálne vysvetlenie zastávky Geissenovcov v parlamente je, že sa jedná o propagáciu Slovenska. Z môjho pohľadu je to síce netradičný spôsob, ale ak v tom vidí minister hospodárstva určitú víziu a poslednú šancu, ako Slovensko vytiahnuť z bahna, do ktorého sa viac a viac prepadá, tak nech náš najvyšší hospodár pozýva, koho chce.

A keď to pomôže a pozdvihne to úroveň nášho parlamentu, nech v Národnej rade vystúpi trebárs aj Mr. Bean či Borat v jeho špeciálnych plavkách.

Zdroj:

https://plus7dni.pluska.sk/ludia/geissenovcov-dostal-sulik-uplne-vsade-carmen-roberta-spravil-parlamente-poslancov

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu