reklama

Všichni jsou už v Dubaji, co na Slovensku, co tady?

Pláčková i s Výbohem, dali Slovensku své sbohem.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Užívají si spoločně a mají se tam báječně,

čekají další posily, možná ty, co se v Pezinku zrodili...

Je zaujímavé, že ľudia, ktorí sú z niečoho podozriví alebo ich prepustili z basy, v poslednom čase cestujú do Dubaja. Nič to, mesto je to pekné, moderné, zaujímavé, ale prečo všetci práve tam? Je tam niečo, čo ich spája? Je tam niečo, čo tam chudákov krivo obvinených tak silno ťahá? I keď je všetko možné, pochybujem, že by tam napr. slečna Plačková cestovala kvôli vodíkovému autu na EXPO, a tak mi nezostáva nič iné, ako si myslieť, že si tam ona i tí ostatní išli oddýchnuť po ťažkom zážitku z obvinenia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Možno bude zaujímavé sledovať osudy i 4 úradníkov z Pezinka, ktorí sa vraj rozhodli trochu si prilepšiť k dôchodku a ukradli štátu 24 miliónov eur. Podľa zaužívaného postupu by sa to mohlo vyvíjať tak, že úradníkov najskôr pred zrakmi kamier a desiatok novinárov vyprevadíme na najbližší súd, odkiaľ ich po určitom čase zadným vchodom vypustia na slobodu. Pravdepodobne preto, že sa nenájdu dostatočne preukázateľné prepojenia so schránkovými firmami, kde vraj milióny skončili. Či si potom 4 úbohí úradníci pôjdu oddýchnuť po ťažkej traume z obvinenia do Dubaja, nemôžeme dnes ešte s určitosťou povedať, ale možné by to bolo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A možno nebudú v lietadle sami.

Éterom totiž lietajú škaredé, ničím nepotvrdené obvinenia smerom k vyššie postaveným členom strany Sme rodina, že vraj v tom majú prsty. No a ak sa preukáže, že s ukradnutými miliónmi nemajú nič spoločné, bude pre nich a ich rodiny tento zážitok naozaj ťažkou traumou. Možno až takou, že to bude chcieť jeden poriadny oddych, niekde veľmi ďaleko od všetkého, čo tu prežili. A v tomto prípade by bol Dubaj veľmi vhodným miestom, čo vy na to?

 

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu