reklama

Zdá sa, že OĽaNO to s našimi maternicami myslí naozaj vážne

Ak sme si mysleli, že záujem vládnej strany o ženské pohlavné ústrojenstvo vyprchá po uspokojení pani Záborskej, veľmi sme sa mýlili. Poslanec Šudík si myslí, že štátne orgány by sa mali pozrieť na ženské orgány ešte raz.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (21)

Zdá sa mu totiž, že svoje lono niektoré jeho majiteľky využívajú nielen pre povinnosť reprodukcie a z času na čas pre zábavu, ale i k zárobkovej činnosti. To nie je síce až taký problém, ale štát z toho nič nemá a pán poslanec si myslí, že ak ostatný pracujúci ľud musí odvádzať všakovaké odvody z práce rukami a hlavou, malo by sa uvažovať i o zdanení práce... ostatným príslušenstvom.

Proste, po vzore svojej kolegyne Záborskej chce mať Šudík ženské lona pod kontrolou i mimo tehotenstva. Navrhuje, aby ženy, ktoré budú svoje lono a iné príslušenstvo používať mimo manželskej spálne, neokrádali tento štát, aby boli riadne zamestnané ako prostitútky, aby mali na to živnosť a plnili si všetky povinnosti z toho vyplývajúce. Či má poslanec Šudík v hlave už i podrobnosti (napr. o daňových kontrolách, kontrolách kvality služieb, kontrolách dodržiavania BOZP a PO, základ alebo OTP,...), zatiaľ nezverejnil, isté je len to, že trvá na vyvesenom cenníku a vydávaní pokladničných dokladov. Urobil si totiž malý prieskum a zistil, že muži sa obávajú platiť za tieto služby kartou, pretože by na to mohli prísť ich manželky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A to je pekné od Šudíka, že myslí i na veci, ktoré trápia budúcich užívateľov týchto služieb.

Nuž, je potrebné uznať, že zatiaľ, čo v iných krajinách riešia poslanci zbytočný humbuk s covidom, poslanec Šudík nemrhá svojim pracovným časom na blbosti a s plným nasadením sa pustil do problému, ktorý trápi tento štát oveľa viac ako pandémia a problémy z nej vyplývajúce.

Zdroj:

https://plus.noviny.sk/637830-video-poslanec-olano-sudik-chce-legalizovat-prostituciu-pracovnicky-by-mali-davat-blocky-ale-aj-cerpat-vyhody

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu