reklama

Hodina veľkého tresku sa priblížila

Zaistený Kováčik stále neverí, že spáchal trestný čin a dookola žiada (už asi zo zvyku) o prepustenie. Obžalovaný Kočner popiera vlastný hlas, vlastné písmo a zdá sa, že už i seba samého.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Už niekoľkokrát obvineného prokurátora Trnku zaskočilo ďalšie obvinenie zo zneužitia právomoci verejného činiteľa. Z korupcie obvinenému a dočasne odcestovanému Výbohovi dáva polícia ešte náskok a radšej ho zatiaľ nehľadá. Obvinený Suchoba to má celé v paži a vyrazil do Prahy pozrieť si Ferrari.

Polícia už nevie, koho naháňa ona a kto naháňa ju, koaliční politici sa dušujú, že sa v žiadnom prípade nebudú miešať do práce odborníkom, no usmernenia schvaľujú alebo zamietajú podľa potrieb vlastného politportfólia, opoziční politici sa hrajú na mlčanie jahniat. Všetci, na koho sa ukáže prstom, popierajú, že by niečo spáchali, dušujú sa, že nikde neboli, nič s nikým nemali, nemajú a nikdy mať nebudú, a všetci navzájom vzorne spolupracujú s orgánmi činnými v trestnom konaní, ktoré si síce ešte zatiaľ pamätajú, že sú orgánmi, ale už nevedia čie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A zatiaľ, čo zmätený vírus pobehuje medzi nami a nevie, na koho ešte môže skočiť a na koho už nie, a pospolitý ľud pripravujúc sa na dobu pred pápežom a po pápežovi sa učí farby a pravidlá nového Covidautomatu, ktorý presne rozdelí národ na tých, čo sa môžu prísť najesť do reštaurácie doobeda a ktorí poobede, JE TU AKOSI DUSNO.

Nik nevie, čo presne príde, ale všetci cítime, že ideme do finále niečoho, čo nie je v súlade ani s kostolným poriadkom ani so zdravým rozumom. Pripomína mi to situáciu, keď sa pred rokmi môj otec v podnapitom stave rozhodol variť v tlakovom hrnci koleno a zaspal. Mama prišla po pár hodinách z práce a v kuchyni plnej pary hľadala po pamäti okno, aby vyvetrala a mohla zrátať všetky vzniknuté škody.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Aj my sme tak trochu zaspali a čakáme.

Na koho?

Na niekoho, kto bude mať odvahu otvoriť okno a vpustiť sem čerstvý vzduch. Ak to totiž niekto čoskoro neurobí, môže sa stať, že tlakáč buchne a budeme ratovať nielen kolená.

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  949
  •  | 
  • Páči sa:  14 700x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu