reklama

Tak Sme rodina, alebo nie sme rodina?

Zatiaľ, čo sa predseda Kollár rozhoduje, či zostať alebo pokračovať vo vláde, rozpadá sa mu rodina. Rozvadili sa mu ženy

Písmo: A- | A+
Diskusia  (22)

Jedna z nich sa verejne posťažovala, že Boris na jednu z vetví jeho široko rozkonárenej rodiny nemá čas a ostatné sa do nej pustili.

Trochu mi to pripomenulo slávnu scénu z ešte slávnejšej Angeliky. Tá sa mala stať treťou ženou sultána Mulaye Ismaila a ocitla sa v jeho háreme, kde si každá zo žien snažila uchmatnúť trochu pozornosti veľkého Ismaila. Chudera Angelika sa dostala až do ohrozenia života, kým babám nevysvetlila, že Ismaila vlastne nechce.

Aj Richterová, ktorá sa z neznámych príčin samovoľne v hierarchii Borisových konkubín pasovala na prvú ženu a znenazdajky žiada, aby sa Boris už konečne prišiel pozrieť na ich päťmesačného syna, sa ocitla v nemilosti.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Naložili jej riadne.

Jedna z jeho družiek na facebook napísala, že ona nemá pocit, že sa im tatino málo venuje: "Vždy je tu pre nášho syna a aj pre mňa kedykoľvek potrebujem pomôcť, kedykoľvek si s ním chce Alexander zatelefonovať, alebo sa vidieť cez videohovor." Druhá zasa opisuje, ako učí svojho syna láske k otcovi: "Často hovorím svojmu synovi, že jeho otec ho má rád a hlavne, že mu dal to najvzácnejšie, čo mu dať mohol... jeho život."

A keby len družky nakladali...

Už aj ich dcéry sa pustili do materstvom rozcítenej Richterovej.

Jedna z nich ju dokonca obvinila, že hrá komédiu. Vraj si neváži, čo jej Boris všetko poskytol a vo svojom odkaze ju nabáda, nech sa uvedomí. Veď vraj... "došla pred 11 rokmi v teplákoch polonadrogovaná a s igelitkou v ruke." (Pozn. autorky: či teenagerka, čo jej takto naložila, do rodiny prišla oblečená v róbe, príčetná a s kufrom, to už sa v médiách nepíše.)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž, chudák Boris.

Matovič, lekári, vlekári, novinári a ešte aj toto...

Zdroj:

https://www.topky.sk/cl/100313/2418133/VOJNA-v-klane-Borisa-Kollara--Na-Richterovej-slova-zareagovali-jeho-deti-aj-dalsie-mamicky----Takyto-je-on-otec-

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 390x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu