reklama

Nedeľa

Dnes je nedeľa. Nemám rada nedele. Majú takú typickú vôňu. Vzduch je ťažký a drží sa pri zemi. V nedeľu všetko akoby zastalo. Všimli ste si, že v nedeľu málokedy fúka?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V nedeľu ľudia sedia doma, pozerajú telku a pchajú do seba kurča. Kurča s ryžou a zaváranými uhorkami.  Idú do kostola, pomodlia sa a vrátia sa domov. Nakoniec sa vyvalia sa na pohovke a dojedajú zvyšky z obeda.  To je nedeľa. Nemám rada nedele.

V nedeľu mi je vždy smutno.  Myslím, že to je tým, že v nedeľu všteci odchádzajú. Otec do práce, brat do školy. Poznáte ten pocit, keď je dom zrazu prázdny? Taký zvláštny smútok.  A také zvláštne ticho. Po pár hodinách to zvyčajne prejde, zapnete si telku, uvaríte čaj...ale ticho v dome zostane.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V nedeľu sa vždy všetko zje. V chladničke zostane maslo, kečup a kapusta. Človek chodí nervózne po kuchyni a otvára police. Možno tam niečo odložil na horšie časy..na nedeľu.  

V nedeľu zvyknem sedieť v mojej izbe. Ležím na posteli a len tak rozmýšľam. Viem, že by som mala niečo robiť, ale nedá sa. Všetci jedia kurča, sedia v obývačke a nerobia. Nemám rada kurčatá. A nemám rada nedele.

Terézia Horváthová

Terézia Horváthová

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ja som ja. Hm. Stačí. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu