reklama

Skončí sa politická kariéra Jána Kukulského skôr, ako stihla začať?

V reakciách na môj ostatný blog som dostal odporúčanie, aby som prestal počítať bilboardy Martina Šmilňáka a venoval sa aj iným kandidátom. V poriadku. Len tak mimochodom pribudli ďalšie, dokonca dva vedľa seba. Asi z obavy, sa tam nevycapil niekto iný.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Mnohí Bardejovčania dúfali, že Ján Kukulský, ktorý kandiduje na primátora, bude skutočnou zmenou pre Bardejov. Udalosti posledných týždňov a dní ukazujú, že to nie je pravda, pretože tento mladý človek sa len nechal zneužiť na nepekný predvolebný trik.

Ján Kukulský prakticky nerobí predvolebnú kampaň. Stará pomaľovaná škodovka s volebným číslom, niekoľko blogov, jeden leták a pár statusov na Facebooku sa za komunikáciu s voličmi totiž považovať nedá. Žiadne plagáty, bilbordy ani stretnutia s voličmi. Dokonca mu ani jeho osobná internetová stránka nefunguje.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prečo teda pán Kukulský zbieral podpisy, aby mohol kandidovať na primátora Bardejova? Táto otázka sa priamo dotýka podstaty veci. Ako nezávislý kandidát totiž musel presvedči stovky obyvateľov Bardejova, aby podpismi vyjadrili súhlas s jeho kandidatúrou. Podpis ešte neznamená odovzdaný hlas. Je však vysoko pravdepodobné, že mnohí z tých, ktorí podpisom vyjadrili súhlas s kandidatúrou Jána Kukulského, chceli, aby sa stal primátorom.

Takže ešte raz si položme otázku, ale trochu inak. Prečo pán Kukulský zbieral podpisy, keď teraz nerobí žiadnu predvolebnú kampaň, azda už nechce byť primátorom?

V Bardejove sa už niekoľko týždňov nahlas hovorí, že kandidatúra Jána Kukulského je len tieňohra. Nikdy vážne nechcel byť primátorom Bardejova, ale podujal sa na to, aby zohral úlohu Trójskeho koňa, z ktorého vystúpi iný kandidát na bardejovského primátora.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Na Facebooku ľudia Jána Kukulského často žiadajú, aby sa veľmi jasne vyjadril, či vytrvá do konca, alebo sa na poslednú chvíľu vzdá v prospech iného kandidáta, Martina Šmilňáka. A Ján Kukulský im neodpovedá, čím len posilňuje podozrenie, že nehrá čestnú hru s Bardejovčanmi, ktorí podpísali súhlas s jeho kandidatúrou.

Ján Kukulský nerobí žiadnu viditeľnú kampaň, nestretáva sa s občanmi a nereaguje na výzvy, aby čestne povedal, či to so svojou kandidatúrou myslí úprimne. V Bardejove pritom žije nemálo ľudí, ktorí práve s jeho menom spájali skutočné zmeny v meste, pretože neúspešného kandidáta z predchádzajúcich volieb Martina Šmilňáka nepovažujú za dôveryhodnú alternatívu voči skúsenému primátorovi Borisovi Hanuščakovi.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Všetko nasvedčuje tomu, že pán Kukulský to so zmenami v Bardejove nikdy nemyslel vážne. Podľa viacerých príznakov je v záujme pokútnej dohody s pánom Šmilňákom pripravený podviesť ľudí, čo podpísali súhlas s jeho kandidatúrou. Ak to naozaj urobí, politická kariéra tohto mladého človeka sa skončí skôr, ako stihla začať.

Tomáš Bučko

Tomáš Bučko

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vysokoškolský študent, ktorému nie je jedno, čo sa okolo neho deje: v rodnom Bardejove, na Slovensku i vo svete... No a samozrejme, hokej a futbal, to je moje :) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu