reklama

Radosť v krabičke

Dnešný článok bude o veľmi milom projekte, milej firme a pre mňa milej spolupráci.

Radosť v krabičke
Radosť v krabičke (Zdroj: Denisa Tomíková)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

„Radosť v krabičke“ som veľmi vďačná, že sa ma rozhodli osloviť, aby som ukázala mojim čitateľom a sledovateľom, koľko radosti môže takáto malá krabička obsahovať.

Keď ma firma oslovila, vedela som, že o nich jednoducho chcem povedať svetu. Podľa mňa majú pekný nápad a povedzme si úprimne, radosti nikdy nie je dosť. A určite toto odporučenie nie len pre knihomoľov, tak čítajte ďalej.👇

Ja zásielky ako „mystery box“ poznám zo sveta kozmetiky, ale s takýmto projektom z knižného sveta som sa v Česku a na Slovensku ešte nestretla.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Začiatkom tohto mesiaca mi prišiel balíček od Radosť v krabičke úplne rovnako, ako každému inému predplatiteľovi. Pekne 2.5. mi volal kuriér, že má pre mňa zásielku. Vo videu na mojom Instagrame som ukazovala, že sa v tej mojej krabičke nachádzala kniha „Päť výletov do pekla“ od vydavateľstva Lieterárna bašta (z kategórie „fakty“), papierová záložka a čokoláda slovenskej výroby od Chopolen. 😍

Obsah májovej krabičky so žánrom knihy "fakty".
Obsah májovej krabičky so žánrom knihy "fakty". (zdroj: Denisa Tomíková)

Princípom projektu je, že na začiatku každého mesiaca je doručená krabička každému, kto si krabičku objednal. Dopredu však zákazník nevie, čo je obsahom krabičky. Vie len, že sa tam bude nachádzať kniha a ešte nejaké pekné potešenie od lokálneho výrobcu alebo tvorcu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pri objednávke si však zákazník len vyberie žáner knihy, ktorá mu príde.

Je na výber žáner: romantika, krimi alebo fakty.

Jediné čím si môže byť zákazník istý je, že kniha, ktorá mu príde, vyšla v predchádzajúcom mesiaci a veľmi precízne bola vybratá. 

… a naozaj prichádzajú veľmi dobré knihy. To môžem potvrdiť (históriu obsahu krabičiek si môžeš overiť na Instagrame alebo webe Radosť v krabičke). 😇

Výberom žánru si zákazník zabezpečí, že kniha bude vyhovovať jeho čitateľskému štýlu alebo štýlu niekoho, koho sa chystá obdarovať.

Podľa mňa bude takýto box ideálny nie len pre knihomoľa, ktorému zaručene urobí radosť, ale aj pre niekoho, kto chce prečítať aspoň 1 knihu za mesiac a z toho množstva novovydaných kníh si nevie vybrať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A určite bude tento box úžasným darček.

Na stránkach Radosť v krabičke môžeš predplatiť sebe alebo niekomu blízkemu box, ktorý príde vždy na začiatku mesiaca. Okrem jednej krabičky si môžeš predplatiť aj krabičku na 3 alebo 6 mesiacov. Takže napríklad narodeninový darček bude chodiť postupne aj 3/6 mesiacov po narodeninách. Super, no nie? 

Radosť v krabičke tento mesiac oslavuje 1 rok.🥳 Ich koncept je jednoduchý – ty si zaplatíš krabičku a na začiatku mesiaca ti príde takzvaný „mystery box“. Hlavným účelom je urobiť radosť nie len milovníkom kníh, podporiť slovenských výrobcov a naviac 1€ z každej objednávky putuje na účet občianskemu združeniu Svetielko nádeje.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Minimálne som „influencla“ samú seba a presne viem komu túto „radosť v krabičke“ objednám k najbližšiemu sviatku.

Páči sa ti takýto druh darčeka či už pre seba alebo pre niekoho iného?

Viac o firme, projekte, krabičkách aj možnosti objednania nájdeš na ich webovej stránke.

https://radostvkrabicke.sk/

Denisa Tomíková

Denisa Tomíková

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  18x

Zdravím ťa, som žena, ktorá tvorí rukami a slovom. Milujem knihy, čaj a svoj pomalý spôsob života. Píšem o témach zo života tak, aby sa aj nad obyčajnými vecami ľudia zamysleli a nepovažovali ich za samozrejmosť. Na svojich sociálnych sieťach učím ľudí, ako spomaliť a užívať si život. To, čo žijem, nájdeš na mojom Instagramovom účte @_dennyto Teším sa na teba. Zoznam autorových rubrík:  Recenzia knihyVeršeZo životaTémy zo psychológieMoje odporučenie

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu