reklama

Voliť toho, alebo tú stranu.......onoho, onú, alebo taľafatky.

Čo sme sa dnes všetci zrejme dočítali. Fico býva v bytovke, ktorej vlastníkom je schránková firma z Cypru. Pri reklamnom spote firmy SMER, kde jej majiteľ Róbert Fico vravel o politickej nestabilite som sa z chuti rozosmial.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Keď sa človek zamyslí nad budúcnosťou Slovenska, musí mu byť na zaplakanie. Krajina, v ktorej predseda vlády a majiteľ súkromnej firmy SMER býva v prenajatom byte, určite nemôže byť na tom dobre. Keď ešte ani premiér nemá na vlastnú nehnuteľnosť. Jednoducho si ju nemôže zrejme dovoliť. A poďme ďalej. V krajine, kde minister vnútra musí podnikať, zrejme tiež aby sa mohol slušne uživiť, život určite nie je ľahký. A to pritom policajti, zamestnanci ministerstva vnútra, podnikať nesmú. Nuž, zrejme by im mal tiež dovoliť podnikať, aby nemuseli už toľko pokutami zaťažovať ľudí a plniť štátne vrecko, ktoré je podľa všetkého aj tak deravé a mali iný zdroj príjmov. A keď už sme pri bývaní našich horných desaťtisíc, tak nesmieme zabudnúť na chudáka bývalého predsedu slovenského parlamentu Pašku, ktorý tak isto dodnes nie je schopný bývať vo vlastnej nehnuteľnosti a dokonca ani na vlastnom pozemku. Pravdepodobne býva "na čierno", pretože na pozemku, kde je zakázané stavať obytné budovy si to ani vysvetliť ináč neviem. Skrátka chudák v ešte chudobnejšej krajine. A takto by som mohol písať do nekonečna, najmä aj o ostatných politikoch, ktorí hlavne teraz kričia, aby ste chytili zlodeja. Zlodeja, ktorý vzišiel z nich v porevolučnom období, nech už to bol Mečiar, Dzurinda, alebo Fico, tak tohto zlodeja nech chytia ľudia. A oni tu potom nastolia poriadok. Vraj. Pretože majú dobrý program. Tých programov bolo do aleluja od r.1989 a dočkali sme sa len jednej veľkej diery v koláči.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Nie som si celkom istý, či to čo napíšem niekoho nenaštve, alebo rozosmutní, ale ja si myslím, že ozaj nie je koho voliť a národ by sa s touto situáciou mal vysporiadať ináč ako voľbami. A tentokrát by už nemal byť tak zdvorilý ako bol v novembri 1989. Za zdvorilosť sa mu dostalo..........Nuž, v tomto prípade doslova platí : "Za dobrotu na žobrotu " . Takže by som odporučil slovákom sa nad tým zamyslieť, pretože nemusím byť ani Baba Vanga, aby som vedel, že týmito voľbami sa nič nezmení. Dokonca si myslím, že finančno - oligarchistické pozadie našej politickej scény bude spokojnejšie ako po posledných voľbách. Nič iné ako kombinácia firiem SMER, SNS a SIEŤ si želať ani nemôžu. A žiaľ, toto Slovensko čaká.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Takže ak by tu niekto čakal, že prečo voliť toho, alebo onú stranu, tak sa toho nedočká. Ja nemám nato návod. Možno zo mňa hovorí sklamanie, možno aj osobné skúsenosti. A aby som povedal pravdu, nemám už na také "odporúčania" ani chuť. V krajine, v ktorej predseda vlády svojimi rozhodnutiami kryje kriminálne skutky, v krajine kde minister vnútra vodu káže a víno pije, v krajine kde vysoký sudca sa bozkáva s predstaviteľmi vlády verejne, v krajine kde na stretnutí županov s premiérom miesto jedného župana je prítomný úplne niekto iný (Paška, pozn.autora), v krajine kde bývalí príslušníci ŠTB - čiže zodpovední za mnohé ohavné skutky v predchádzajúcom režime - sa veselo promenádujú vo vysokých štátnych a hokejových funkciách a okrádajú štátnu pokladnicu (Široký, pozn.autora) , a podobne.....tak v takej krajine ozaj nemám chuť niekomu dávať rady, že koho z týchto ničomníkov voliť. A ostatní? Nech stíchnu, boli tam dosť dlho nato, aby ukázali čo v nich je. A zatiaľ dokázali len prezliesť kabáty a ticho súhlasiť.......

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Takže, dovidenia, dočítania a dopísania. Veľa šťastia v nasledujúcich štyroch rokoch prajem všetkým nám, Slovákom. Budeme ho potrebovať.

Gabriel Trubka

Gabriel Trubka

Bloger 
  • Počet článkov:  29
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Keď chceš ísť rýchlo, choď sám. Ak chceš ísť ďaleko, poďme spolu. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu