reklama

Autobusový zážitok

Školu síce moc ďaleko nemám, ale uprednostňujem autobus. Je to rýchlejšie a sem tam sa nieco zaujímavé stane...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Každé rano nastúpim do autobusu a hned mi začne pekný deň. Šofér/ka ma s úsmevom pozdraví, sadnem si a veziem sa do školy. Pri výstupe mi zaželá pekný deň a ja si s dobrou náladičkou vykračujem ešte kúsok do budovy, kde mám hodinu.

Minulý týždeň, piatok trinásteho, som mala taký pomätený deň a všetko doradu som kazila. Taká rozčarovaná som čakala na autobus a kedže v ten den nešlo nič ako malo, tak musel aj autobus meškať. Chcela som už jesť, sadnúť si a oddychovať po náročnom týždni a po ešte namáhavejšom dni.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Autobus konečne dorazil. Za volantom vidim novú tvár. Keď som nastupovala, poprosila som ju, aby ma zaviezla až na "moju" zastávku. Že dobre. Potom som si všimla známu tvár - šoférka, čo z videnia poznám. Školila tú Novú. Opýtala sa ma, či ma môžu hodiť na "moju" zastávku až keď prejdu všetky "povinné". Čo už...veď tých par minút ma nezabije.

Kúsok cesty sme prešli a Novú čakala zložitá zákruta. Celkom sa vydesila, keď si všimla, že na jednej strane stojí auto a na ceste, kde mala odbočiť stál autobus. Skúsená jej povedala, že to zvládne, nech sa nebojí. Celý autobus bol v napätí, či radšej naberie autobus alebo auto. Na naše veľké prekvapenie to bravúrne zvládla a všetko bolo celé a dokonca aj bez škrabanca. Zrazu sa ozval slabší potlesk, pridali sa viacerí a nakoniec celý autobus nadšene tlieskal šikovnej nádejnej vodičke.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V ten moment som zabudla na všetky kiksy, čo som vyviedla a užívala som si zbytok dňa.

Jana Tvaruzkova

Jana Tvaruzkova

Bloger 
  • Počet článkov:  20
  •  | 
  • Páči sa:  0x

studentka univerzity so zaujmom o kadeco Zoznam autorových rubrík:  Čo ma zaujalo v historiíPostrehy zo ŠtátovSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu