reklama

The Power of Your Mind: Objavte nový MBA program neuromanagement na UNYP

Premeňte obchodné prostredie pomocou priekopníckeho programu MBA na University Of New York in Prague.

The Power of Your Mind: Objavte nový MBA program neuromanagement na UNYP
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Tento program ponúka jedinečnú koncentráciu neuromanagement a ponorí sa hlboko do spletitosti funkcie ľudského mozgu a mentálnych procesov a umožňuje vedúcim pracovníkom využiť silu neurovedy k jedinečnému úspechu vo svete podnikania. S tým, ako sa svet podnikania stáva zložitejším a konkurencieschopnejším, je nevyhnutné, aby vedúci pracovníci zostali na špici tým, že prijímajú inovatívne prístupy. Neuromanagement, špičkový odbor, ktorý spája neurovedu a manažment, je disciplína, ktorá nastavuje nový trend a je navrhnutá tak, aby pomohla obchodným lídrom pochopiť neurofyziologické základy výkonnosti organizácie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tým, že sa UNYP MBA v neuromanagemente zameriava na to, ako sa jednotlivci rozhodujú a ako sa zapájajú do sociálneho správania, poskytuje vedúcim pracovníkom neoceniteľné poznatky a nástroje na podporu efektívneho vedenia, rozhodovania a spolupráce v ich organizáciách. Bez predchádzajúcej znalosti neurovedy je toto sústredenie praktické a prístupné profesionálom z rôznych prostredí.

UNYP MBA v Neuromanagemente ponúka výber špecializovaných kurzov, ktoré vybavia študentov znalosťami a zručnosťami na efektívnu aplikáciu nástrojov kognitívnej neurovedy v obchodnom kontexte. Tieto kurzy zahŕňajú:

Neuroekonómia: Preskúmajte nervové mechanizmy, ktoré sú základom ekonomického rozhodovania, a naučte sa, ako optimalizovať voľby pre lepšie finančné výsledky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Neuroleadership: Ponorte sa do vedy o vedení a zistite, ako využiť schopnosti svojho mozgu na zlepšenie tímovej dynamiky a produktivity.

Neuromarketing: Odhaľte tajomstvo spotrebiteľského správania pochopením psychologických a neurologických procesov, ktoré ovplyvňujú nákupné rozhodovanie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

GROW to FLOW: Bezproblémový prechod z učebne do zasadacej miestnosti

University of New York in Prague

University of New York in Prague

Prémiový bloger
  • Počet článkov:  109
  •  | 
  • Páči sa:  3x

University of New York in Prague, skrátene UNYP, ponúka akreditované bakalárske a magisterské programy v anglickom jazyku. Našimi partnermi sú prestížne medzinárodné univerzity v Spojených štátoch i v Európe. Zameriavame sa predovšetkým na štúdium medzinárodných vzťahov, obchodnej administratívy, komunikácie, IT managementu, literatúry a psychológie. V súčasnosti u nás študuje vyše 700 študentov z viac ako 60 krajín. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

reklama

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu