reklama

Tento rok už žiadne vianočné esemesky...

Zajtra je Štedrý deň. A ten znamená nielen to, že celý deň nebudem jesť a že budem upratovať na poslednú chvíľu svoju Hirošimu (nemiestny humor, viem, ale čo už, keď to v mojej izbe obvykle vyzerá naozaj ako po výbuchu atómovej bomby), ako obvykle, ale aj to, že od rána začnú prichádzať vianočné esemesky. A preto vás všetkých prosím, tento rok nechcem dostať ŽIADNE.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)
Toto sú tie soby, ktoré mi majú posrať nový rok, ak ich nepošlem dalším desiatim ľuďom... Sorry, ale soby sa ozaj ťažko zalepujú do obálky.
Toto sú tie soby, ktoré mi majú posrať nový rok, ak ich nepošlem dalším desiatim ľuďom... Sorry, ale soby sa ozaj ťažko zalepujú do obálky. (zdroj: http://wolfyu.deviantart.com)

Áno, prečítali ste si tosprávne, žiadna tlačová chyba, ani preklep. Jednoducho tento rok vyhlasujem bojvšetkým tým frázovitým, klešéovitým habaďúram. Nepošlem ani jednu, to vámradšej poprajem krásne Vianoce, keď sa najbližšie uvidíme, hoci by to bolo ajv máji. Ale čo je najdôležitejšie, nechcem dostať žiadne také esemesky aniod vás.

Zase by som musela zniesťsobíkov, ktorí mi poserú celý nový rok, minimálne od troch ľudí. Je to neosobnéa hlúpe a už to nie je ani zábavné. Mimochodom, tých rokov už mám odsobíkov posratých aj na tri životy. Ak mi chcete vinšovať, prosím, vinšujte sikoľko chcete, ale nie takto. Najviac ma vie vytočiť, keď v tej„originálnej a vtipnej“ esemeske nie je ani oslovenie. Ak chcete daťnajavo, že na mňa myslíte, mohli by ste na úvod potvrdiť, že viete ako savolám.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takže, ušetrite trikoruny (alebo toľko, koľko si za jednu SMS účtuje vás operátor) a namiestoniečoho ako toto:

Vianoce čisté a biele akosneh, v živote len radosť, šťastie, zdravie a smiech. Silvestrovskú náladu adobrú pohodu po celý rok.

alebo toto:

Už sa blížia Vianoce, tenčas rýchlo letí. Na stromčeku sviečky svietia, šťastím žiaria deti. Starý rokuž odchádza a nový ide za ním, nech ti len radosť prináša, to je mojim prianím.

si radšej kúpte lízatko.Dáte si taký malý darček k tým Vianociam, keď už sú tu. A mne dátenajavo, že myslíte na môj pokoj v duši.

Tento rok dostanú dobrébodíky tí, ktorí mi nepošlú esemesku.

Bibiana Valigurová

Bibiana Valigurová

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študentka prekladateľstva-tlmočníctva, ktorej je písané slovo sympatickejšie ako hovorené. Preto logicky v minulosti pracovala ako sprievodkyňa v Demänovskej jaskyni slobody (a zistila, že ak človek päťstokrát zopakuje to isté, už nemá trému...). Má dva potkany, ktoré jej svojimi výčinmi spôsobujú žalúdočné vredy. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáPostrehyPotkaní životPoviedkyMoje výlevySúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu