reklama

Before

Chlad vystihol moju náladu. Prázdnotu v mojom srdci a bezodné tápanie v nekonečnom neznáme. Nepochopená okolím a zdrvená súčasnou situáciou všade naokolo sa na nohy postaviť nevládzem.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)
Obrázok blogu

Skúšam to, ale stále padám...padám a dopadám čoraz tvrdšie a tvrdšie až kamsi úplne dole.Bolesť už necítim. Vlastne už nenachádzam význam toho slova vo svojich pocitoch.len kdesi v nejakom zaprášenom slovníku. nemá zmysel cítiť vôbec niečo. Prázdnota môjmu mozgu vyhovuje.Nemusí sa namáhať. A moje srdce, ak ešte nejaké mám sa pocitmi trápiť nemusí. Nemusí ani biť ale je tu osoba, ktorá ho svojou prítomnosťou núti k činnosti. Ja to však niesom. Postupom času si však aj ono uvedomí, že niet prečo unikať pred čímkoľvek a kamkoľvek a plne sa oddá zaslúženému odpočinku. Ak už však nebude príliš neskoro. Neskoro na začatie konca. Predstava vyvolávajúca pocit strachu. Nie je možné definovať účinok celého procesu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jediná cesta je vzdať sa, ale čoho vlastne?

Veronika Schwarzová

Veronika Schwarzová

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

veselá 17 ročná gymnazistka s chuťou do života. Mám rada všetko čo je dobré, jedlo, hudbu, milých ľudí a mojich psích spoločníkov. tiež rada fotím a tým zachytávam všetko čo je premňa zaujímavé... A najoblúbenejší citát? "ožila túžba tulákova a puto zvyku drví, po dlhom spánku cíti znova krv šelmy vo svojej krvi" ( Jack London) Zoznam autorových rubrík:  Čo sa stalo alebo má staťMoje "novinky"Tak trochu poézieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu