reklama

Spišiaci stále nohami na zemi

V sobotu 25. septembra sa odohral zápas jesene medzi Tatranom Prešov a Spišskou Novou Vsou. Po koncentrovanom výkone uspeli hostia pomerom 1:3

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Futbalisti Spišskej Novej Vsi vycestovali na zápas do Veľkého Šariša. Práve tam hrá svoje domáce zápasy Tatran Prešov. Stretli sa dve mužstvá z popredných priečok tabuľky. To sľubovalo zaujímavý duel, ktorí mnohí označili za zápas jesene.

Domáci od úvodu držali loptu, no ich akcie narážali na pozornú obranu hostí. Tí vyrážali do rýchlych brejkov. Po jednom z nich si vybojovali štandardnú situáciu, z ktorej sa im podarilo otvoriť skóre. Polčas sa tak skončil výsledkom 0:1.

Do druhého polčasu nastúpili domáci s cieľom otočiť zápas. Obraz hry bol podobný tomu z prvého polčasu. Domáci držali loptu, tlačili, no dlho sa nedokázali dostať cez koncentrovanú obranu súpera. Hráči Spišskej Novej Vsi opäť zaznamenali gól z protiútoku na 0:2.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Po tomto góle sa akoby uspokojili a dostali sa pod ešte väčší tlak domácich. Tí z neho vyťažili kontaktný gól na 1:2 a svoj tlak smerovali k vyrovnávajúcemu gólu. Gól sa im už streliť nepodarilo a naopak opäť z brejku inkasovali gól na 1:3.

Hostia zo Spišskej Novej Vsi ešte v tejto sezóne neprehrali. Realizačný tím a vedenie klubu však krotí prílišnú eufóriu a dlhodobo deklaruje, že ide o stabilizáciu mládeže, A mužstva a klubu ako takého. Snaží sa ísť krok po kroku a len čas ukáže, ako sa súťaž vyvinie. Netreba zabúdať ani na Lipany, Stropkov, Vranov alebo Prešov.

Práve domáce mužstvo z Prešova prešlo v nedávnej dobe veľkými zmenami. Prišlo k zmene vlastníka i vedenia klubu. Tatran Prešov sa nachádza v prestavbe a na zohratie sa je potrebný čas. Aj napriek tomu výkonom nesklamal a bol hosťom vyrovnaným súperom.

Viktor Pamula

Viktor Pamula

Bloger 
  • Počet článkov:  184
  •  | 
  • Páči sa:  856x

Som mladý človek a aktivista. Vo svojom živote mám však od narodenia niečo s čím sa nezaobídem. Som na invalidnom vozíku. V tomto blogu by som rád poukázal na problémy, s ktorými sa stretávam. Sú to problémy s bariérami ľudskými ale aj materiálnymi. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu