reklama

,,Afta" ako spätná väzba života

Bežná vec: afta. Dokážete zrátať, koľko krát za život ste už mali aftu? Ak je prirodzeným stavom ľudského tela zdravie, príčina afty je prejavom duše na fyzickom tele, aby Vám dala niečo vedieť. Ale čo?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Nepríjemná, bolestivá afta ktorá mi z pár dní môjho života dokázala urobiť pár nie veľmi príjemných dní. Cítil som takú bolesť, že veškerá moja energia ktorú som v noci počas spánku nadobudol mi behom prvých pár hodín po prebudení zmizla. Vytratila sa. Ja som sa opäť cítil unavený, vyčerpaný pretože energia zmizla v boji, proti afte. V boji, proti tejto nesmiernej bolesti. Telo sa bránilo, robilo všetko preto, aby aftu vyliečilo. Pomáhal som mu, no problém je, že liečime choroby zvonku. Liekmi, mastičkami, tabletkami, pritom príčina chorôb je z vnútra. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pochopil som, že ak chcem telu pomôcť, musím sa vrátiť späť a spomenúť si na príčinu choroby, vnútornú, duševnú príčinu choroby: afty. 

Choroba sa nachádzala v ústach, v otvore ktorým sa vyjadrujeme. Ako som sa cítil posledné dni? Ako som sa správal posledné dni? Ako som vibroval posledné dni? Nad čím som rozmýšľal posledné dni a xy ďalších otázok smerujúcich na emócie a pocity za posledné dni. Aký pocit, malo zo mňa moje okolie posledné dni? Rozdával som radosť a lásku alebo smútok a hnev? Čo som posledné dni rozprával, viac som sa smial, alebo sa chmúril? A ľaľa :). Mám to.

Obdobie, kedy som sa hádal skoro s každým kto mi prišiel pod ruku. V práci som bol rozhádaný s dvoma kolegami a nakladali sme si tak, že ani jeden z tohto boja nechcel odísť porazený.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Fľusal som na nich a vyčítal im ich nedostatky, chyby, nedotiahnuté veci do konca a všetko, čo mi na nich vadilo. Všetko, čo som doteraz videl že nemalo zmysel hovoriť lebo to nezoberú ako konštruktívnu kritiku ale ako útok na ich osobu, som zo seba fľusal a fľusal. Pochytil som sa aj so svojimi najbližšími a taktiež to neviedlo nikam, len k zbytočným energetickým výmenám, kde nik neodišiel ako víťaz. Môj veľmi dobrý priateľ mi skoro každý deň opakoval ,,aký si dnes chmurkavý."

Prišiel som na príčinu choroby, jedu v mojich ústach alebo som úplne mimo? Zo zaujímavosti, len pre potvrdenie som si pozrel ,,duchovné príčiny chorôb" na Googli. V skratke, web: ,,Nevyslovené jedovaté slová a obviňovanie."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pri uvedomení si faktu, že som posledné dni na ľudí len fľusal, mi z toho prišlo veľmi smutno, srdce bolo smutné, hlava argumentovala: ,,ale veď oni." Ale veď oni, sadol som si doma v kľude do kresla a pekne nad všetkým, čo som zo seba vyfľusal posledné dni pouvažoval. Zavrel oči, predstavil si ako sa to všetko už nedeje a ako jeden druhého rešpektujeme takého, akí sme. 

Trvalo asi desať minút, kým som pocítil obrovské uvoľnenie tlaku, ktorý som zažíval posledné dni. 

Moje ústa z afty boli opuchnuté, vyzeral som akoby mi trhali osmičku v ten deň, od bolesti som sa nevedel skoro na nič sústrediť, energiu som si musel dopĺňať poobednajším hodinovým spánkom z ktorého energia mi ostala len na dokončenie dňa. Po krátkej, desať minútovej uvedomovacej a očistnej kúre som dokončil deň a šiel si ľahnúť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ráno, to ráno si budem pamätať veľmi dlho. Zvíťazilo srdce nad argumentom rozumu: ,,ale veď oni." Nie oni, oni vibrujú tak, ako vibrujeme my. Je to naše zrkadlo a naše telo nám dáva spätnú väzbu na naše emócie, myšlienky. 

Vibrujte zdravo priatelia
Viliam Šimko :)

Viliam Šimko

Viliam Šimko

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vždy výnimočný (tak ako každý z Nás), kučeravý fešák športovec s jedinečnou charizmou a neodolateľným úsmevom :). Mám rád mystiku, filozofiu o živote, význame kráčania hmotou. Zaoberám sa osobným a duchovným rozvojom tela i duše, rozlúsknutie zákonov vedomej manifestácie. Zoznam autorových rubrík:  Škola životaNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu