reklama

Žiť v kamennom chráme

Aký je to pocit keď chodíte okolo ľudí. Okolo ľudí, ktorých milujete a oni by mali milovať vás, no nie je to ten správny pocit lásky a už vôbec nie vyjadrovanie. Sedíte vedľa nich, tak blízko a pri tom tak ďaleko, cítite sa nepochopený, nevypočutý... oni sa smejú, sťažujú, provokujú, podpichujú. A skoro vôbec si neuvedomujú aké to je ubyjajúce a ako to dokáže ublížiť. Aj jedno jediné slovo, dokonca aj nevyslovené.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Pocit, keď sa každý tvári, že je normálny a na vás pozerajú ako na najväčšieho blázna. Na niekoho kto nemôže mať vlastný názor, postoj, pocity, pretože sú podľa nich smiešne. Blázon s chorými nápadmi, nereálnymi snami a nevedomosťou čo vlastne od života chce. Všetko preto, lebo s nimi a s ich "životným štýlom" nesúhlasí. A vy jediný ste ten, kto pozná pravdu, pravdu, ktorú chce, no nevie vypovedať. Nevie ako začať a kde skončiť. Pravda bolí. A táto pravda by bola tá najkrutejšia. Veľa krát ste sa snažili ukázať a povedať, že to vlastne nie vy ste ten blázon, pretože sa už nedokážete ďalej klamať, no vidíte, že istým spôsobom nemôžete. Z jednej strany viete, že by to nepochopili, možno preto, lebo nechcú, nevedia alebo im je tá predstava jednoducho neprijateľná.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Sú zaslepení, zakomlexovaní a chýba im jedna z najpodstatnejších ľudských vlastností. Schopnosť načúvať druhému. A tak od nich odchádzate s bolesťou v hrudi, pretože aj keď ich milujete, vy ste od nich tú lásku necítili dosť na to, aby ste ostali... alebo ostanete s vedomím, že ste iný a budete za blázna, ktorý podľa nich nevie čo chce, nemá talent a nevie o čom je život aj keď v skutočnosti to vie oveľa lepšie ako oni všetci dokopy!

Nakoniec s jedinou túžbou byť sťastný a milovaný, "blázon" odchádza.

Veronika Viszlayová

Veronika Viszlayová

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som niekto, kto ráno nerád vstáva,niekto, komu chutí káva, tak jemná a aromatická,občas som aj romantická.Svet je pre mňa nekonečný,život nežný, sladký, večný. Zoznam autorových rubrík:  LáskaŽivot

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu