reklama

Ďalšie varianty covidu alebo čo od nás chce príroda?

Mysleli sme si, že koronavírus je za nami, že nás zachránia a všetko vyriešia dve alebo tri dávky očkovania.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Začali sme opäť cestovať po svete, užívať si a naše životy sa začali vracať do starých koľají. Ale beda, ďalší variant vírusu je tu, a teraz je ešte agresívnejší a nebezpečnejší. Možno ste si tiež položili otázku prečo?

Čo od nás príroda skutočne chce?

Vieme predsa, že každá matka chce, aby sa jej deti správali slušne a žili dobrý život. Rovnako aj príroda, matka Zeme, od nás všetkých chce, aby sme žili vo vzájomnom mieri a harmónii, nie aby sme bojovali a vykorisťovali sa navzájom.

Jedna, dve, tri dávky a napriek tomu je tu zasa ďalší, agresívnejší variant covidu. Pomaly začína byť každému jasné, že riešením nie je očkovať sa každý mesiac ďalšou dávkou. Musíme sa pýtať na skutočnú príčinu pandémie a potom hľadať riešenie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Skutočná príčina pandémie a spôsob jej nápravy.

Naše narušené medziľudské vzťahy sú zdrojom všetkých problémov vo svete. Nenávistné myšlienky a túžby, ktoré máme voči iným ľuďom, sa zhmotňujú na najnižšej fyziologickej rovine, a to vo forme vírusu. Ak vytvárame negatívne myšlienky a následne sa zle správame k iným ľuďom, potom príroda generuje negatívny vírus ako odpoveď a impulz pre našu nápravu.

Máme jedinečnú príležitosť, ale aj zodpovednosť, každý sám za seba, vo svojich myšlienkach, túžbach a následne aj činoch, vytvárať harmonické medziľudské vzťahy. Tento návod je jednoduchý a mudrci nám ho sprostredkovali vo dvoch stupňoch už pred tisíckami rokov. Nerob druhému to, čo nechceš, aby robil tebe, a miluj svojho blížneho ako seba samého.

Ak prostredníctvom týchto múdrych slov skorigujeme každú myšlienku, ktorú máme voči druhým, budú z nich vychádzať len dobré skutky a my začneme postupne naprávať naše medziľudské vzťahy. Výsledkom bude, že vďaka tomu nielen koronavírus, ale aj všetky dnešné problémy doslova zmiznú z našich životov.

Vladimír Bohm

Vladimír Bohm

Bloger 
  • Počet článkov:  82
  •  | 
  • Páči sa:  36x

Vladimír je študentom medzinárodnej akadémii Bnei Baruch https://kabacademy.eu/cz/ , ktorá sa zaoberá autentickou kabalou - vedou o spájaní sa ľudí medzi sebou, ktorá rozkrýva odpoveď na otázku ,,Čo je zmyslom života" a ako to dosiahnuť.Publikuje články a videá s interpretáciou aktuálnych udalostí vo svete prostredníctvom prírodných zákonov. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu