reklama

Cíger v sieni slávy.

Všetkým patrí veľká vďaka. Dúfam, že sme týmto ceremoniálom fanúšikov neuspali a opäť sa zídeme aj na iných zápasoch v takomto veľkom počte, povedal priamo do mikrofónu počas ceremoniálu Cíger.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

V nedeľu predšlágrom 39. kola slovenskej extraligy medzi SlovanomBratislava a HC Košice, vošlo meno bývalého kapitánaSlovana Bratislava ZdenaCígeraoficiálne do klubovej siene slávy. Vlajka s jeho menoma číslom vystúpala pod strop Samsung Arény zamohutného aplauzu takmer vypredanej Samsung Arény.Tridsaťsedemročný hokejista obliekol naposledy dres vsúťažnom zápase v závere uplynulej sezónyvo štvrťfinále s Košicami, odvtedy si zahral len nacharitatívnom zápase v Bratislave. Momentálnytréner bratislavského slovana sa pri vyvesovanívlajky s jeho menom neubránil slzám.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Boli tozmiešané pocity. Je pre mňa veľkou cťou, že vedenie tútoslávnosť pripravilo. Som prekvapený z návštevy,ktorá prišla na zápas s Košicami. Bol by som všakrád, keby chodili takéto návštevy aj na ďalšienaše zápasy,"povedal Cíger.

Oficiálne však Cíger ešte kariéru nekončí."Ja som ani nikdy nepovedal, že končím. Aj predtými teraz som len prestal hrať. Ešte som dosť mladý. Teraz sachcem venovať trénerstvu a zatiaľ nerozmýšľam nadtým, že budem hrať. Momentálne mi vyhovuje súčasnýstav. Som však nachystaný kedykoľvek nastúpiť. Životprináša rôzne veci, možné je všetko. Možno saniekedy ešte rozhodnem a nastúpim. Pokiaľ budem zdravýa budem mať chuť, môžem hrať kedykoľvek," dodal ZdenoCíger.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

foto: PRAVDA

foto: SITA

foto: ŠPORT

Vladimír Valent

Vladimír Valent

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som budúci stavebný inžinier, ktorý by Vám rád priniesol zaujimavosti zo sveta športu, kultúry a bežného života.POČET PRÍSTUPOV Zoznam autorových rubrík:  ● Film● Hokej● Futbal● Zaujimavé● Stavebníctvo

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu