reklama

Ján Kuciak by mal dnes 32 rokov nikto z vlády ani jeho kolegovia si na neho ani nespomenuli !!!

Vražda bola vykonaná na pokyn 6,7 a 8.poschodia.Paradoxne aj jeho objednavateľ a vrah Marian Kočner ma dnes narodeniny.

Ján Kuciak by mal dnes 32 rokov nikto z vlády  ani jeho kolegovia si na neho ani nespomenuli !!!
Jánko Kuciak a Martinka Kušnírová zavraždený na príkaz 6, 7 a 8 poschodia (Zdroj: FB)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Tento článok vznikol na popud FB skupiny AntiFico a AntiSmer

Janko gratulujem k nedožitým narodeninám bohužiaľ, objednávatelia nie sú potrestaní a Kočner nie je stále neodsúdený za objednávku vraždy, aj keď Kočner je len likvidátor a sluha 6,7 a 8 poschodia !!! Kauzy o ktorých si písal sa stále nevyšetrujú. Fico, Kaliňák, Dohňanský, Široký, Haščák sa nám naďalej vysmievajú.

Keď som 1.mája vytiahol Tvoju fotku v Nitre napadla ma Ficova ochranka a roztrhali ju. Keď som roztrhal Ficovu a Kaliňákovu fotografiu v Bratislave na mítingu Dorotky Nvotovej a Nikitu Slováka, tak poslali na mňa políciu a tá ma chcela zatknúť a vykrikovali po mne, že narušujem poriadok a mám ísť s nimi.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takto funguje spravodlivosť na Slovensku 4 roky po Vašej vražde.

Tvojim rodičom nedal štát ani cent odškodnenia, ale darebákom, ktorí sa podieľali na Tvojej vražde idú krásne dôchodky. Dohňanský o ktorom si písal, že sa podieľal s Kaliňákom na rozkradnutí 70 miliónov DPH, ten má krásny dôchodok. Dohňanský medzitým stihol zabiť nezodpovednou a rýchlou jazdou človeka, samozrejme sa mu nič nestalo.

Dom ktorý ste stavali sa ide zrútiť, aby náhodou nepripomínal smutnú udalosť Vašej smrti.

Smer Ťa nenávidí aj po Tvojej smrti. Fico vykrikoval, že pozná Tvojich vrahov a to je zrejme dôvod, prečo si ten milión na stole a ďalšie milióny nechal. Ružena Sabová vylúčila mamu Martinky zo súdu z Kočnerom, aby náhodou Zlatica Kušnírová nedostala ani cent odškodnenia. Pri jej prijme bude ťažké splatiť aj 40 tisíc eur, ktoré bude musieť zaplatiť za zrúcanie domu vo Veľkej Mači.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Od Tvojej smrti sa Fašisti spojili s komunistami. Mafián Kolár sa dostal do vlády a Igor Matovič ho tam toleruje. Generálneho prokurátora máme agenta Moskvy Maroša Žilinku. Keď som vylepil plagát na samopal partizána že Žilinka je zradca skopala zvalila la ma mestská polícia Matuša Valla na zem podupali po mne dokopali ma a myslíš si že to niekto vyšetruje ani nápad.

Je to podobné ako keď sa Ti Kočner vyhrážal miesto toho, aby Ťa chránili, začala Ťa sledovať SIS a lustrovali Ťa, v policajných databázach. Neviem to dokázať, ale mám pocit, že teraz robia to isté mne.

Len pred pár dňami sa pred našimi dverami objavil pán z NAKA a vyšetroval ma za Majského. A tváril sa, že ani nevie že Majský je na slobode. Pritom Česko napísalo Slovensku list s upozornením že Majského pustili 28.februára.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Janko spravodlivosť je tu naruby a dostáva na frak. Veľmi nám chýbaš aj Tvoje články. Urobil si viac, ako všetci ostatní za 30 rokov. Spomenú si na Teba bohužiaľ len vtedy, keď si potrebujú urobiť volebnú propagandu.

Neviem, či Ťa napríklad spomenie niekto z vlády z parlamentu alebo prezidentka, skôr nie ako áno. Možno si spomenú a napíšu o tom niektorí Tvoji kolegovia, ak nájdu dosť odvahy pretože väčšina z nich robí v mediách u oligarchov, ktorých si opisoval vo svojich článkoch.

Brána domu kde zavraždili Janka a Martinku vo Veľkej Mači
Brána domu kde zavraždili Janka a Martinku vo Veľkej Mači (zdroj: FB)
Vlasta Žampová

Vlasta Žampová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  1 418x

Vyznávam hodnoty viera, nádej, láska a mier. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu