reklama

Majského chalupa (07) Ako bol Žilinka zariaďovať veci pre Steinhubela

Projekt vznikol v skupine Antifico a Antismer. Výpovede sú zdokumentované pred 2 rokmi v Žilline a nič sa nedeje.

Majského chalupa (07)  Ako bol Žilinka zariaďovať veci pre Steinhubela
Majský na súde v roku 2020 (Zdroj: FB)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Jozef Majský bol právoplatne odsúdený až 29.07.2020 za Matovičovej vlády viac ako 20 rokov po spáchaní trestnej činnosti. Ale nechali si ho a uväznili v Čechách, keď si vypočujete videá a prečítate pochopíte prečo, lebo Bureš.

Liknavosť a nečinnosť polície pochopíte tiež po vypočutí si videí, odkazy ostatné videá nájdete na konci článku.

Zaráža nás nečinnosť slovenskej polície napriek tomu že jej boli zaslané všetky videá z Majskeho chalupy. Magda sa po vražde Janka a Martinky vrátila zo zahraničia na pár dní domov a rozhodla sa svedčiť pretože vražda niesla všetky znaky Majského a Kočnerovej mafie. Upozorňujeme že Eduard Gerek je súčasťou Bödörovho komanda a je stále na slobode a dnes už aj Norbert Bödör.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Polícia poslala do Žiliny Banskobystrického vyšetrovateľa bol prevedený 5 hodinový výsluch a odvtedy je ticho.

Nechceme, aby Janko a Martinka ostali umlčaní a tí čo ho zavraždili spolu s Kočnerom a Zsuzsovou tiež čiže 6, 7, a 8 poschodie, ktoré vystavilo objednávku mafiánskej vraždy, jeden z kmotrov sedí v Dominikánskej republike, druhý býva na Kozej ulici a kavičkuje.

Prepisujú sa všetky časti za čo ďakujem Františkovi a budú prepisy tiež zašleme polícii. Polícia nekoná.

Postupne zverejníme aj ostatné časti.

Majského chalupa (07)

Ako bol Žilinka zariaďovať veci pre Steinhubela

Odkaz na našu skupinu Antifico a Antismer

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Magda: Magda, čo mi povieš o dvoch ľuďoch, ktorí sú dnes v centre pozornosti, o Robertovi Kaliňákovi a Tiborovi Gašparovi?

Magda: Gašpar je v prvom rade známy ako policajný prezident, Robert Kaliňák je tiež známy ako minister vnútra. Ale ja ich poznám už z čias Majského. To bol rok 1999. V tom roku tam bol Robert Kaliňák. Gašpar tam bol v roku 2000 aj s Čongrádym, so starostom Dorom z Dolného Chotára a Ághom. Bol tam prítomný aj Fides. Ja ich poznám stadiaľ. Konkrétne tak na pol metra boli odo mňa.

Julo: Čo mi môžeš o nich povedať? Sú to nejakí morálni, čestní ľudia?

Magda: Kaliňák tam bol s viacerými ľuďmi, ako Kažimír, Počiatek, Pellgrini, Danko, Glváč, Raši. Aj Makó bol vtedy s nimi. Ale Makó sa tváril vtedy ako taký pozorovateľ. Ale tí ostatní boli takí veselí, boli ako doma. Bolo vidieť, že sa s majiteľom nestretli po prvýkrát. A keď bol Gašpar v tom 2000-com roku, vtedy Fides a Majský mali v aute toho Líšku. Takí gangstri. No, mafiáni!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Julo: Mne napríklad Kaliňák pripadal ako trochu taký veselý človek. S takým úsmevom.

Magda: Veď oni sa tak tvária. Keď sa rozprávajú medzi sebou, ako tomu bolo tam: „Čo dostaneme, či získame, čo spravíme? Toho dáme dole, toho ešte ponecháme, toho odstránime. Súdy máme. Ten vybaví toto, ten vybaví hento. Ja zavolám tomu a tomu. A takto boli za jedno aj s prokurátormi. Oni s nimi boli jedna riť. Že to tak musím povedať, aby to aj sprostí pochopili. Oni vystupovali navonok veselo. Zároveň ľuďom rozprávajú jedno a robia druhé. Rozprávajú pekne. Aj Boris Kollár. On vie rozprávať veľmi pekne. Preto je v politike. Chodil sa to učiť ku Kmotríkovi. Aby si ľudí získal svojím presvedčivým rozprávaním, že hovorí pravdu. Ale v skutočnosti robia iné. Robia spoločné kšefty a okrádajú štát.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Julo: Poznáš Hraška? Ten bol na NAKE.

Magda: Hraška? To by som klamala. Toho až tak nepoznám. Ale raz tam bol medzi nimi aj Krajmer. Ale fakt! Teraz už neviem, s ktorou partiou tam bol. Lebo tam chodili také návštevy 2-3 krát do týždňa. Bolo toho veľa.

Julo: To bol ten, čo kontroval vraždu Kuciaka. Čo mi povieš ešte o Zorovi Kollárovi?

Magda: Zoro Kollár, on zariaďoval právne veci. Tuším, že niečo zariaďoval ohľadom Duckého zmeniek. Niečo také. A delili si to. A kde, a čo, alebo ako získať nejaké fabriky. On robil takého veci. Ale keby som tvrdila, že tam boli len títo ľudia, to by som im ubližovala, keby som spomínala len týchto ľudí. Bol tam aj Mikloš. On bol vtedy v politike, mal tam nejakú funkciu. A on sa tam s Majským radil, čo sa dá ešte získať, ku ktorému podniku by sa dalo dostať zadarmo. Takže oni mali svojich pomocníkov na všetky strany.

Julo: Ivana Mikloša myslíš.

Magda: Áno, áno.

Julo: Teraz tu mám pred sebou taký obrázok. Dozvedel som sa, že Žilinka si tyká s Robertom Kaliňákom. Sú veľmi zadobre. Ja ti tú fotku ukážem. Strihajú tu spolu pásku. Čo si myslíš o vzťahu Žilinku vo vzťahu k týmto ľuďom? Ako je napr. Kaliňák, Fico?

Magda: Tuším, sú to zakladatelia Smeru. A ten smer dotovali. Už vtedy tam boli nejaký podnikavci, ktorí boli už dosť bohatí. Takí, čo nakradli za Mečiara. Alebo sa im len začínalo dariť, ale vedeli čo a ako sa dá. A pri zakladaní Smeru tam bol vtedy Lexa, Lorenc, Výboh, Široký, Pór, Bašternák, Filo… Títo ľudia tam boli.

Julo: Ale teraz sa vráťme k Marošovi Žilinkovi.

Magda: Keď tam bol Žilinka prvýkrát, okrem toho ako išli na tú poľovačku do Emirátov, prvýkrát som ho zaregistrovala so Steinhubelom. Vedľa neho za stolom sedel Gučík. A ešte tam bol jeden človek z východu Slovenska. Počula som, že niekde robil starostu alebo primátora. Bol tam aj Sulík. Ale už neviem presne, či presne v ten istý deň, o ktorom rozprávam. Oni tam spolu so Žilinkom riešili Tatravagónku so Steinhubelom. Žilinka spolu s Gučíkom a oproti nim pri stole sedel Steinhubel. Vidím ich ako keby to bolo dnes. Žilinka mal prehodený pletený sveter a vravel, že mu to štrikuje svokra. Keď ho obliekal, spomínal, že má veľa takýchto uštrikovaných svetrov. Skrátka, robili si srandu, že má štrikovaný sveter.

Julo: A vedela by si si spomenúť odkiaľ Žilinka je? Či zo západného Slovenska, stredného, východného?

Magda: Ja by som ho tipla niekde na východ. Ja som si vtedy myslela, že to sú všetko mafiáni. Ja som vôbec netušila, že nakoniec to idnivíduum bude prokurátorom.

Julo: Trafila si! Žilinka je od Vranova, východniar.

Magda: Pamätám si, že vtedy riešili tú Tatravagónku v Poprade. A toho Steinhubela potom ho za nejaké 3 mesiace rozstrieľali. Toto sa nedá zabudnúť. Viem, čo riešili, viem. Viem, že tam robili nejaký prevod Tatravagónky na niekoho iného. A nakoniec Steinhubela rozstrieľali. A neviem kto to urobil.

Julo: Steinhubela rozstrieľali. Myslím, že tam zastrelili aj tých kulturistov. A dnes má Tatravagónku (vtedy to bol Belousov - Anči Malíkovej muž) pán Móric. A má dobré zákazky od Kollára.

Magda: Vieš, Boris Kollár, Zoro Kollár a Haščák, oni sú jedna skupina. Kedysi som v TV videla, že Boris Kollár bol za Haščákom preto, že ide písať nejakú knihu. Tak to je pekná blbosť! Oni knihy veru nikdy písať nebudú. Len ak by to niekto napísal za nich Oni jednoducho spolu držia. A tieto skupinky sú už roky trvajúce. Robia si spolu biznis a naďalej kradnú. Oni si navzájom stále pomáhajú. Z ľudí robia debilov a kradnú ďalej. Ja si myslím, že aj teraz kradnú.

Julo: Kradnú, samozrejme, aj teraz kradnú. Výborne kradnú. Rád by som sa ťa ešte opýtal na jednu blondínku, neviem, či prefarbenú, ktorá bola štátnou tajomníčkou ministerstva spravodlivosti za Fica a volá sa Monika Jankovská.

Magda: Vieš. Ono to bolo tak. Oni ti vtedy odišli do tých Emirátov. Práve vtedy začínali parlamentné prázdniny. A tuším, že niektorí hneď, keď odchádzali z parlamentu, zaraz nasadali do lietadla do Emirátov. Koniec júna alebo začiatkom júla 2000. A na vtedy bol naplánovaný aj let. Mali to už tak zariadené. Ale ešte predtým Rusko spal na chate, na starej chate. Potom som bola s tým pomocníkom Borošom, ktorý tam u Majského mal robiť nákupy pre Ruska. Lebo ja som vtedy mala svoje auto pokazené. Tak ma zobral pre výplatu, čo vtedy došlo medzitým k tomu, že ma o tú výplatu okradli. A to už bolo niekedy v júli. Už som dostala ďalšiu výplatu. Vtedy ma zobral do auta na ten nákup. Takže z Obýc sme išli do Zlatých Moraviec kupovať kaviár a pre Moniku Jankovskú a Ruska. Lebo oni si tam išli huby mastiť. Na toto nezabudnem. A mali tam niečo doriešiť v Trenčíne. Potom tam chodil aj ten Čongrády a kadejakí iní. Ako Lališ, Bališ. A keď tam bol ten Čongrády aj Steinhubel, tých som videla tiež na vlastné oči. A tuším, že tam raz bol aj ten Rehák.

Julo: Na chvíľu ťa preruším. Ja si myslím, že Jankovská tam vtedy bola hladkať Ruskovi trasochvosta.

Magda: Neviem, čo robili. Ale to nebolo o tom. To bola téma o Janíčkovi. Lebo vtedy som započula, že s tým Janíčkom treba už konečne urobiť poriadok. Ale spomínali tam aj nejakého Janíka. Janíček a Janík, to viem presne! Ostatní odišli, ale Jankovská a Rusko tam zostali a niečo spolu riešili.

Julo: Janíčka sudca Golián na Bratislave I.-ke odsúdil na nie nejakú veľkú pokutu, že urazil pani Jankovskú. Že sa dotkol jej cti a musí jej zaplatiť 160 €, lebo urazil jej cnosť. A pani Jankovská sa dnes hrá na bláznivú a teraz je doma.

Magda: Julo, im nič iné nezostáva, len hrať sa na bláznov. Oni nielenže kradli, oni zničili veľa ľudských životov, veľa ľudí zavraždili. Oni mali veľa bielych koní. Oni ich potom až masovo vraždili, keď im už boli nepohodlní. A potom zas majetky previedli na niekoho iného. A takto to stále robili. A zrazu tí chudáci, čo nič nemali, tie biele kone, boli zlikvidovaní. Lenže majetky sú v prdeli, v zahraničí. Každý zo spomenutých ich má? Aj Migaš. A neverím, že aj Mikloš nemá nahrabané, keď im takto radil. Neverím, že im tieto služby dával zadarmo. Vieš, oni si myslia, že my ostatní sme všetci debili. Oni tak poubližujú druhým! To nie sú ľudia! To sú hovädá! Horší ako dobytok!

Julo: A teraz odbočíme. Teraz odbočíme k takému človiečikovi, Dušanovi Kováčikovi.

Magda: Toho úlisníka som tiež videla vtedy, keď tam išiel na tú poľovačku a aj vtedy, keď tam bol na zástrele pušiek. Julo, ja to nechápem. Ani to nesledujem, ani to nekontrolujem, len hovorím to, čo viem. Keď boli na tom zástrele, už bol rok 2000. To bolo niekedy okolo 17-teho júna. A bolo ich tam viacej. Trnka, Gašpar, Šabík, Para. No bolo ich tam neúrekom. Sklenka, Jahnátek. No a táto banda. To som už spomínala. No a keď si sadnem a pospomínam, kto tam ešte vtedy bol, tak tam bol aj Kočner, aj Harabín. Aj Kanis. On mal niečo ako armádu, alebo kieho čerta. Bol minister.

Julo: Myslíš toho, čo vyhral v Športke - v Lote?

Magda: Ten človek mal niečo s armádou.

Julo: Ja ti poviem, čo mal spoločné s armádou. On popredal tatrovky a iný vojenský materiál…

Magda: A už vtedy povedali, že Kováčik pôjde na toho fleka, čo mal. A to už v roku 2000 vedeli, na ktorom fleku bude sedieť. Vtedy, keď išli do tých Emirátov, už vtedy si delili posty. Delili si aj Duckého zmenky, funkcie a mnoho takýchto vecí. Aj Babiš tam chodil. A títo všetci tam chodili. Oni tam nechodili zadarmo. Aj tí športovci, aj bývalý, ten Galis. No a teraz je v politike. Urobili si biznis aj zo športu. To sú kur*y! Kanis s Bystrianskym, ktorý má takú jednoduchú haciendu, ako tá Jednoduchá Mária, ešte aj potôčik. Ten potôčik tam má na kopci. Tam je to tá jeho chudobná oblasť. On tam má obrovskú haciendu so stĺpikmi a oni tam vykradli ten Oremov hlas (nebolo dobre rozumieť). Keď bola vojna v Juhoslávii, tak tam predali všetky tie vojenské prostriedky, tie NZ-tka, tie tatrovky. A Bystriansky sa dnes hrá na veľkého podnikateľa. A v podstate je to len jeden obrovský Krtíšsky chrapúň. Ono to všetko rušili, tie slovenské ozbrojené sily, aj výzbroj aj výstroj aj techniku. Oni to všetko vyvážali do zahraničia. A vtedy si človek myslel, že kur*a, človek sa narobil, a oni to teraz predajú. A oni boli na seba taký hrdí, že aký obchod! Ako sa im to podarilo! A koľko zarobili! Nechápem, že keď to vlastnil štát, tak to mohol štát predať, a nie jednotlivec! A keď treba kúpiť nejakú stíhačku, tak podľa mňa, nech ju kúpia tí, čo na tomto zarobili.

Julo: Vzťah medzi Bödörom a Gašparom. Ktorý z nich bol šéf?

Magda: Nó, vtedy bol šéf polície starý Bödör. On riadil políciu. Na 100% Miroslav Bödör. Podľa toho ako sa spolu rozprávali Lexa, Lorenc a Bödör.A potom tam boli aj viacerí z tých SIS-károv. Bol tam aj Hriak (nezrozumiteľné), bol tam aj Pór, bol tam aj Tomáš. Ale keď sa tak spolu rozprávali, tak jeden povedal: “Však ty máš pod palcom políciu a ty máš pod palcom SIS-ku a ty máš pod palcom toto!” Ale tak to vravel, alebo niečo v tom zmysle, že “rozhodíme siete”. Oni tak rozhadzovali tie siete. Koho dáme dneska dole, koho pozajtra, koho neskôr. Lebo mali nejaký plán, nejaký biznis. Hentoho teraz ponecháme a potom ho zlikvidujeme. Aj s bielymi koňmi tak robili.

Julo: Kaliňáka si tam videla?

Magda: Na sto percent som ho videla. A to budem tvrdiť aj keď si s ním sadnem zoči-voči. A bol tam aj Krajniak, Milan Krajniak. Nielen Kaliňák. Aj Pčolu spomínali. Pčolinský. Jeho matku tam spomínali ako dobre vyzerá, že skoro ako keby bola sestra tým synom. Myslela som, že je Marta, ale Marcela sa volá. To som sa pomýlila, lebo Kočner tiež spomínal ako sa volá jeho matka, a Kočnerova matka sa volala Marta. A Bödör, keď sa mu narodila sestra, bol už dospelý. Vtedy to spomínal starý Bödör. A už bol dosť starý, keď sa mu narodila sestra. Teda jeho rodičom. A tú sestru si potom zobral Gašpar za ženu. Takže starý Bödör je mu švagor.

Julo: Takže ten, čo chcel zavraždiť Lipšica?

Magda: Áno. Starý Miroslav Bödör. Oni sú bohatá rodina. Oni toho spústu narabovali. Oni majú dosť peňazí na vraždy. Aj na to, aby zaplatili ľudí, ktorí chodia po supermarketoch a po uliciach Oni ich majú z čoho zaplatiť. Urobia im aj guláš, somárom.

Julo: Bol som v Senci a predstav si, kto dovážal peniaze do Poštovej banky?. Bonul! Potom mi ďalšia žena napísala, že oni majú na starosti aj Slovenskú Sporiteľňu. Čiže aj tam menia peniaze v bankomatoch. Potom sme išli do Veľkého Zálužia na psychiatrickú liečebňu. Vieš kto ju stráži? Bonul!

Magda: Julo, vieš, čo ti ja poviem? Vieš, že oni vykrádali aj bankomaty a banky? Niekomu je to smiešne, keď to hovorím.

Julo: Však oni vedeli, čo mali vykrádať.

Magda: Mali pod prstom políciu. Vedeli o každom kroku. A mali ešte aj kľúče a vedeli, kde je práve väčší obnos peňazí a išli na hotový lup. Aj Kočner hovoril, že kdesi keď bol vykradnúť bankomat, že sa im podarilo udrbať len nejakých 630 tisíc. A povedal im, že tam išiel preto, lebo sa predtým o tom rozprávali.

Julo: Viem, že človek, na ktorého sa ťa chcem opýtať, bol vtedy ešte veľmi mladý, Nevidela si tam vtedy Pellegriniho? A takisto aj Vážneho? Ten nebol vtedy celkom mladý.

Magda: Pellegrini tam bol. On tam prišiel vtedy s Kaliňákom. Čo som si všimla, tak tam bol aj Kamenický. A ten bol aj na salaši. On robil niečo s financiami.

Julo: Bol ministrom financií. Teraz, nie predtým.

Magda: Vážny tam určite bol. A bol tam ešte jeden, ktorý mal SIS-ku. V okuliaroch. Keď bol ten únos Vietnamca, tak som ho videla. To bol on. Ja ich vidím, tie ksichty. Ja ich poznám. Len to meno… Šafárik! Šafárik to bol!

Julo: To je ten maltézsky rytier. A vieš, že aj Kaliňák je maltézsky rytier?

Magda: Už vtedy zakladali nejaké strany. No, to nebola strana, ale skôr to bola taká sekta. Mali takú dohodu. Boli tými rytiermi. A bol tam aj ten z východu. Vieš, ten…

Julo: Vareha!

Magda: Vareha! Presne! Vieš, oni bolo niečo ako sekta. Oni sa nesmú zradiť. Že keď by aj krv potokom tiekla, oni sa nezradia. Na druhých sa vyvŕšia, ale oni navzájom sa nezradia.

Julo: Ďalší maltézsky rytier bol Ivan Gašparovič.

Magda: To je možné. Lebo on bol s nimi na tej poľovačke. Spoločne zavraždili aj toho Duckého. Zavraždili aj Valka. A viem, že mal v tom paprče aj Žilinka. Bol medzi tými, čo tam okolo tej vraždy pomáhali. Na 100%. Už som bola preč, ale počula som, že povedali, že keď bude Valko napomáhať vyšetrovaniu Duckého vraždy, že ho zdiskreditujú. A keď to nepomôže, tak ho zlikvidujú. Á, čo sa stalo? No, zlikvidovali ho! Mal prípad Duckého, ale oni ho zlikvidovali. Lebo Duckého zavraždili oni, títo hajzli.

Julo: Pred rokom 2000 som bol v KDH, ešte predtým ako sa rozdelilo. Boli tam takí dvaja mladí za KDH. Jeden bol Pčolinský. Ak to bol Pčolinský, tak Pčolinský je taký krpec, taký trpaslík. Je menšieho vzrastu. A myslím si, že to bol on. On bol vtedy za mladých KDH-ákov. Vieš, Lipšic potom zakladal nenakú stranu. Potom sa natlačili ku Lipšicovi.

Julo: Áno, presne!

Mgda: Tá partaj okolo Majského, oni si chceli uchrániť Smer. K tomu si vytvorili ešte SAS-ku. Tak potom vznikla aj táto ďalšia strana. Tam si zasa dosadili agentov, aby tú stranu likvidovali, alebo bonzovali. Potom si tam kúpili nejakého poslanca, politika, Julo, taká špinavá politika! To je hnus! Pritom nemajú problém novinára zavraždiť. Keď pravdu povieš, tak ťa prenasledujú. Aj keď vidíš ako unášajú Vietnamca. Budú tvrdiť, že Vietnamec sa stratil sám. A pritom im ho pomáhali unášať Bödörovci z Berlína. A ešte išli cez Düsseldorf. Nech si pustia záznam zo satelitu a poviem im, kde majú zamerať. Kur*y sú to!

Julo: Vrátime sa ku klanu Bödörovcov. Je tam nejaký človek, pán Mečár. A je tam nejaký pán Gerek.

Magda: To je ten Gerek, čo tam vtedy na mňa mieril zbraňou dve a pol hodiny. Kočner vtedy raboval hore miestnosti, kde sme my spali. To je ten Gerek! A ten Mečár, to je ten, čo zrazil a zabil to dievča z Oravy na priechode (pre chodcov). A Gašpar medzi nimi, meme, a ešte je tam medzi nimi je aj Attila Végh.

Julo: Aká je úloha Attilu Végha?

Magda: Silová! Hodí niekoho do auta a ideme.

Julo: Je tu ešte jeden zaujímavý človek, ale ten tam asi nebol. Volá sa Adrián Jenčo. Pochybujem, žeby tam bol.

Magda: No, neviem. Možno, keby som videla jeho fotku. Ale takto nie… Ale čo viem na 100%, bol tam Vlčan.

Julo: Ten, čo je minister hospodárstrva, čo vyštudoval MGIM v Moskve.

Magda: Neviem, kde študoval, ale určite tam bol. Na nejakom ministerstve ho vymenili za toho starého…

Julo: Jána Mičovského.

Magda: No, no, no.

Julo: Takže pekne, celá mafia sa zišla u Majského.

Magda: A ešte jedného som tam videla, čo patril medzi Majského ochrankárov. Ale neviem ako sa volá, aj keď je to známy ksicht.

Julo: Fico tam asi nebol?

Magda: Fico tam nebol. Či bol na salaši, to neviem. Lebo niektorí nechodili do Majského haciendy, ale len na salaš. Nechceli sa ukazovať. Veľa ich chodilo len hore. To bolo 800 metrov vyššie od haciendy. A tí chodili len tam. Ale Ficov brat Lacko chodil do haciendy. Lebo viem, že keď sa o niečom rozprávali, tak mu povedali, že o všetkom má povedať Robovi.

Julo: A Deniska Saková?

Magda: Denisa Saková tam bola. Tuším, raz, keď išli do tých Emirátov. Vtedy tam bol aj Boris Kollár aj s Ondrejčákom. Vtedy ich tam bolo veľa. A boli tam vtedy aj štyri ženy. Tá jedna z nich bola Saková. Neukazovala mi občiansky, ale tak si ju pamätám. A keď si porovnám ako vyzerá teraz a vtedy, tak to sedí, že to bola ona. Lebo aj Kočner vravel, že Denisa vyštudovala popri ňom. Že bola tupá a sprostá, takže mu slúžila aj pomáhala Kočnerovi za to, že jej on pomohol s kariériou.

Julo: Teraz sa vráťme ku Krajmerovi.

Magda: Krajmer tam bol. Ale neviem, či bol v tej skupine, keď tam bol Glváč a Raši, alebo Kaliňák a Pellegrini. A skrátka tí, ktorých som už predtým spomínala. Ale ten Krajmer tam bol na 100%, lebo mi ešte pripomínal jedného zmámeho. Bol to určite on.

Julo: Ďalšia taká postava - Hraško.

Magda: Nie, toho som tam nevidela. Nespomínam si. Bol tam aj Tomáš, aj Peter Tóth. Oni boli prví, ktorých som tam videla. Ešte to bolo dole na družstve. Robili tam pre Majského nejaký film.

Julo: A Žiga a Sulík?

Magda: Žiga bol. On tam bol viackrát. Bol tam aj vtedy, keď tam bol Haščák aj Kažimír. Nó, ale vlastne vtedy tam bol aj ten Kaliňák a Makó. Haščák tam bol zo tri razy. Žiga sa spolu s Majským a ostatnými bavili o lesoch, o dreve. A tuším, že jeho otec, vtedy spomínal, že robí u štátnych lesov.

Julo: Ja si spomínam ešte na dvoch ľudí. Vtedy boli ešte relatívne mladí. Jeden sa volá Boris Beňa a druhý Daniel Čech.

Magda: Beňa mi je známy, ale z horšej situácie. Keď zmizol Paľo Rýpal, tak prišli na to miesto a jeden vyzeral presne ako Boris Beňa.

Julo: Výborne!

Magda: Jeden mal na uniforme také ako kra (nezrozumiteľné) a druhý mal nejaké lístočky. Boli dvaja ale mali rozdielne uniformy. Ten jeden mal aj žlté šnúry. To boli nejaké vyššie šarže.

Julo: Boli tam aj nejaké Kollárove priateľky? Trebárs Krištúfková?

Magda: To neviem. Keby som tvrdila že áno, to by som klamala. Vtedy, ako som spomínala, tak tam boli len štyri ženy. Ony sa tak točili dosť chrbtom, keď som ich obsluhovala. A potom išli vonku, ale vtedy sa tiež točili chrbtom ku mne. A vtedy som započula ako jedna z nich povedala, že sa nemusia zviditeľňovať.

Julo: Ďalšie meno: Kajetán Kičura.

Magda: No, to mi nič nehovorí. Ale podobný je ten Rezník. Ten tam bol. Hovorili, že si ho niekde dosadia a že bude pre nich robiť. A keď vidím, kde je teraz, tak asi robí pre nich.

Julo: Počiatek?

Magda: Počiatek tam bol s Rajeckým.

Julo: To je ten mafián, ktorý žije na Floride.

Magda: Bol tam s Malchárkom.

Julo: Takže môžeme kľudne konštatovať, že na Majského chalupe v roku 2000 sa zišla celá tá smotánka, ktorá tu dodnes múti vodu. A štát prerástol touto mafiou.

Magda: Vieš, Julo. Ja keď tak počujem o tých nahrávkach na Vazovovej… Ja si myslím, že tí ľudia, ktorých som tam videla, ktorí sa tam stretávali, tak to je tá skutočná Gorila.

Julo: Rád by som ti dal takúto otázku. Čo si myslíš o tom, že dneska boli prepustení tí chrapúni? To šieste poschodie. To znamená - prepustení boli Krajmer, Hraško, Gašpar. Čo si o tom myslíš?

Magda: Nečinnosť prokuratúry. Zlyhanie, nečinnosť, hanba, hnoj! Generálna prokuratúra sa čvachce v takom niečom prehnitom. Ale nečudujem sa. Vieš, Žilinka! Kandera tam bol tiež. Bol ich vtedy informovať, komu pridelili Duckého prípad. A ako právik to mal Valko. Kandera nosí klobúk a šál. Vtedy mal šál a podobný štýl oblečenia ako nosí Jakubisko.

Julo: Kandera je dnes Žilinkov zástupca.

Magda: A keď sú dnes ľudia z mafie na miestach, kde sú, tak preto sú tam, lebo sa tam navzájom podosadzovali. A preto sú tam, aby sa navzájom ratovali, aby sa oslobodili. Oni sa súdiť navzájom nebudú. Ty si zlodej, ja som zlodej. Kradli sme spolu. My sa predsa neodsúdime. No, a to je to! Oni sú spolu. Oni sa neodsúdia. Oni majú 363! 363! To nie len hanba prokuratúry. To je hanba celému Slovensku.

Julo: Čo si myslíš, žeby mali Heger a Matovič urobiť v takejto situácii? O Sulíkovi a Kollárovi pomlčím. To sú hovädá.

Magda: Musia si v prvom rade sadnúť aj s pani prezidentkou. Kollára poslať s tou palicou, nech si ide krajíčkom podopierajúci tam preč. Aj so Sme rodina. A ďalší krok odvolať Žilinku. Poriadne prevetrať prokuratúru. Takíto bastardi tam nemajú čo robiť. A pustiť tam možno aj mladších, ktorí sa snažia robiť poctivo. Takých, čo ich ešte nemajú za čo zdiskreditovať. Inú dobrú zmenu pre nich nevidím. Len to poriadne prevetrať. Dobre to tam vytriediť. A takisto aj v polícii. Tam to ešte stále treba čistiť. A SIS-ku a Inšpekciu MV zrušiť. Lebo to oni sú tí bohovia. Oni to všetko hore držali a so SIS-ľami šili. A kto ich mal pod palcom? No starý Bödör, políciu aj Inšpekciu vnútra a SIS-ku mal asi Kočner, ja neviem. A takto to mali podelené. A teraz Pčolinský. A Kollár s nimi. To všetko treba vyčistiť. To treba poslať tam, kde to patrí.

Julo: Ešte jedno meno by bolo. A to je generál Balciar, to je vojenské spravodajstvo. Čo o ňom vieš?

Magda: Balciar tam bol tiež. Balciar mal nastúpiť po Kanisovi. A to si tak medzi sebou povedali, vieš, že mu dajú nejaký podnik. A stačí prísť tak raz za tri mesiace dačo podpísať. A ja keď som to všetko počúvala a poznala, tak si povedali, že ma dajú dole. Ale si povedali, že nie hneď. Vieš, žeby to bolo také podozrivé. No, ale, žijem! Ešte žijem! Ale hovorím “Sú to svine!”, “Riadne svine!”, “Prasce!”. Veľ to sú vrahúni, to sú krvilačné hyeny, svine hnusné! Zavraždili množstvo ľudí. Predtým mafia možno 100, ale oni určite aspoň 500 ľudí. A hovoria - Ľudia, uťahujte si opasky a bude dobre. Trápili ľudí a stále trápia. Kdeže máme to dobro? Kde? Veď už 30 rokov si uťahujeme opasky. A oni? Vláčia peniaze lietadlami do zahraničia. Tam si robia nové ostrovy niekde v Dubaji a stavajú na nich svoje vily! Ancikristi hnusní!

Julo: Počúvaj, mňa teraz vyšetruje jeden prokurátor, volá sa Čaniga, bývalý ŠTB-ák.

Magda: To neviem.

Julo: Ešte jeden sudca ma zaujíma - pán Golián. On bol na Bratislave I.-ke sudcom. Taký hajzlík, čo Janíčka teraz súdil.

Magda: Neviem. Už si nespomeniem. Čo mi zostalo v hlave a utkvelo, to boli mená - Molnár, Sadovský. Oni tam nejako s nimi spolupracovali.

Julo: No, Molnár je jede z najväčších chrapúňov. Tiež je na slobode.

Magda: Takže on tam bol na 100%. Bol tam ešte nejaký Kováčik. Kováčik okrem nášho Kováčika zo špeciálnej prokuratúry, a aj nejakého Vargu som tam videla.

Julo: Teraz sa opýtam na takú svätú trojicu - Brhel, Výboh a Široký.

Magda: Brhel, Výboh, Široký… Oni boli piati! Ešte Pór a Filo. Oni dotovali Smer a Smer dotoval ich. Lebo tam chodili. Tých som tam tiež osobne videla. A ešte tam bol raz aj Rezeš. To bolo v 99-tom. Ten Rezeš, čo tá jeho dcéra kdesi havarovala autom.

Julo: Ešte sú tam takí ako Flašík, Glváč a Monika Beňová.

Magda: Flašík tam chodil. O ňom vraveli ako ukradol nejaké peniaze. On robil pre Smer takého poštára. Nosil peniaze a chodil pre ne ten Ha (nezrozumiteľné). A Beňovú Kočner dosadil do politiky. O tom sa rozprávali. A Glváč tam bol tiež. Glváč a Raši, oni boli tuším spolu v jeden deň. A neviem, či tam vtedy nebol s nimi aj Galis.

Julo: Takže politická scéna sa nám tam pečie minimálne od toho roku 1999.

Magda: No jasné! Ja som si vtedy pomaly myslela, že Majský je prezident Slovenska. Oni všetci sa tak k Majskému správali ako keby on bol naozaj prezident Slovenska. On bol prezident spoločnosti, ale zdalo sa, že on je prezident celého Slovenska.

Julo: Takže, keď si to ešte raz zhrnieme. Slovenská politika sa tam pečie od roku 1999. Sú tam ľudia, ktorí boli na Majského chalupe. Dnes Majského odvrhli k Babišovi, aby sa nedostal na Slovensko a dodnes sú vo vysokej politike. Či sú to už sudcovia, oligarchovia, policajti alebo politici. Dá sa to tak povedať?

Magda: Vieš, oligarchovia, oni neplatia len tých na vysokých pozíciach, ale aj tých jednoduchších ľudí. Mne je ich aj ľúto, že sa tam dajú starým Bödörom nahovoriť, aby behali po Lídloch a po uliciach blokovali autá. Nahovoria ich Bödör aj s Ficom. Urobia jedného-dvoch z nich organizátorov a zaplatia ich. Však to robia náročky. To nie je tak, že to bol nápad tých ľudí. Oni sú tam poslaní a zaplatení ako provokatéri. A to je tých hore taktika. To je ich politika. Lebo oni nedokážu urobiť niečo dobré a už vôbec nie, keď nie sú pri moci. Oni to robili aj predtým. Oni to robili Radičovej aj ostatným, keď sa chceli dostať k moci. Ešte aj Ňáka (nezrozumiteľné) bol tiež komunista. Alebo hlásateľ v televízii. On išiel do tej politiky. Oni ho zvalcovali tým autom, aby bol škaredý, aby mal vypadané zuby, a potom sa z toho smiali, že teraz ho už nemá kto obdivovať. Julo, to je do plaču. Keby si to skutočne zažil a počul na vlastné uši, to je do plaču!

Julo: Teraz to robia Matovičovi.

Magda: To, čo robia teraz v porovnaní s tým, čo robili predtým na tej chalupe, to je hovno! To je nič! Ale keby si to počúval dva roky?! To by ti z toho ruplo vo veži. Vieš? Hnus! Hnusný hnus!

Julo: Ešte sa k tomu isto vrátime. Bohužiaľ, teraz toto robia Matovičovi.

Magda: Vieš, ale nikto to neberie vážne. To je vážna situácia. Veď ľudia nie sú dobytok, že žerie seno. Veď mali aj čas rozmýšľať a zdravo uvažovať.

Julo: Ja si myslím, že Matovič s Hegerom a s pani prezidentkou si neuvedomujú, koho majú proti sebe.

Ja vravím - S mafiánmi sa nevyjednáva. Mafián má ísť tam, kam patrí. A má pykať za to, čo spôsobil. A nie klepať sa! Aby sa ti vyhrážali ďalej a ďalej! Mne sa vyhrážali. Ja viem, čo to je, keď ti drží pištoľ pri hlave dve a pol hodiny. Ale nechať si to, aby sa vyhrážal tomu, kto je vo vláde?! A ešte sa bude vyhrážať prezidentke?! Bude sa vyhrážať Matovičovi?! A ešte mu tam bude truhly nosiť do záhrady. A nech sa deti na to pozerajú. To je už pod úroveň. Oni už nevedia, čo robiť. Veď to sú obludy. To nie sú ľudia! Veď oni už zavraždili veľa ľudí. Oni to berú ako že to je normálka.

Julo: A ešte jeden človek - Spišiak, bývalý policajný prezident.

Magda: Áno, ja si ho pamätám ako policajného prezidenta. A pamätám si, že bol slabý. On, s tým jeho rozprávaním. Kým vždy povie jedno slovo, tak za ten čas sa stane stokrát zle. On je slabý. On nie je rázny. On je mäkký. Nič. Nula.

Julo: A o Mikulcovi? Čo si o ňom myslíš?

Magda: Myslím si, že Mikulec vyčkáva, ale neviem na čo. A asi sa bojí, aby nezaútočili naňho, alebo aby ho z niečoho neobvinili. A aj druhých, čo porušujú zákony, sa bojí obviniť. Aby náhodou niekto nedostal od policajta cez riť. Aj v Nemecku je demokracia. Ale zákony sú a zákony sa musia dodržiavať. A keď si hovädo, normálne od policajtov aj tu dostaneš. A nikto policajta za to neobviňuje ani ho netrestá žiaden európsky súd. Takže je to normálne. Ako sa ty správaš, tak sa potom správajú policajti k tebe. Dovolí si síce aj tu urobiť výtržnosť, ale za to dostane od policajtov aj dobrú bitku a ešte ho to potom aj stojí dobrú kôpku peňazí.

Julo: Presne. Pretože Fico si tu robí, čo chce a my ostatní musíme dodržiavať zákony - rúška, nezhromažďovať sa, … A dodržiavame to aj dobrovoľne. A Fico a Kotleba si môžu robiť, čo chcú.

Magda: Julo, ale keď sa niekto nechce dať očkovať, dobre. Nikto ťa nemôže donútiť nasilu. Ale už keď sa rozhodne nezaočkovať, tak nech si dá to rúško aspoň kvôli sebe, kvôli rodine ak ju má rád, kvôli deťom, kvôli rodičom a kvôli úcte k druhým, aby zas nenakazil ďalšieho. Aspoň to by mohli. Lenže oni ani to nedokážu! Aspoň to rúško si dať na hubu!

Ostatné videá z Majskeho chalupy.

Začína o tom ako bola Magda na výsluchu v Žiline a o jej výpovedi zatiaľ ich máme 21 budeme ich postupne zverejňovať ďalšie hneď zajtra

Súd s Majským rok 2020

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/558659-majsky-sa-opat-nedostavil-na-sud/


Vlasta Žampová

Vlasta Žampová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  1 418x

Vyznávam hodnoty viera, nádej, láska a mier. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu