reklama

Satanskí mučenici apoštola Fica riadili vypaľovanie Slovenska

Ako je možne, že v štáte, Slovenská republika boli volení a dosadzovaní do najvyšších funkcii zločinci?

Satanskí mučenici apoštola Fica riadili vypaľovanie Slovenska
Mučenici (Zdroj: FB)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ako je možné, že sú súdruhovia podpísaní pod obhajobu Mafiánskeho štátu Fica s Pellegrínim.

Satanskí mučenici apoštola Fica riadili vypaľovanie Slovenska z piateho a šiesteho poschodia oligarchami, mafiou a kriminálnikmi. Výkonný riaditeľ a zároveň policajný riaditeľ bol klobásový inžinier Norbert Bödör, pod ním bol jeho podriadený Tibor Gašpar.

Zo siedmeho poschodia rozkazovali dvaja Robertkovia alkoholický šéfinko a kokaínový Kali šňupač peruánskeho snehu.

Nad nimi sa boli už len Lexovia riadený Lorencom z Kozej ulice. Nenápadný starec tam chodí dennodene na kávičku.

Ako je možne, že v štáte, Slovenská republika sú volení a dosadzovaní do najvyšších funkcii zločinci, ktorých rozsah porušovania Základných ľudských práv je neuveriteľný od rasovej diskriminácie, zlodejiny až po vraždy a ohýbanie práva.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Právnici
Právnici (zdroj: FB)

Tieto činy by mali byť nepremlčateľné - preukazujú to písomné dôkazy z archívoch štátu a vyšetrovaní. Najlepším príkladom je premlčaná vražda Remiaša. Ten bol upálený na príkaz Mečiara a Lexu. 

Pred Rivierou pobehoval šéf pápajovcov Papa Joe, kamarát Milana Lučanského aj Jaroslava Spišiaka. Europský súd povedal smie sa vyšetrovať, naše súdy povedali to nie je pravda. Muž v albánskej čiapke Budajke povedal. "Nevyrušujte sme tu pri medveďoch, makáme ako také hovädá nemáme čas na amnestie a Remiáša!"

Súdruhovia si boli taký istý svojim víťazstvom vo voľbách v roku 2020, že za 32 rokov nespísali ani jedno spoločné vyhlásenie, ktoré by otvorilo dvere tomu najpodstatnejšiemu – vyrovnanie sa so zločincami fašistického štátu farára klerofašitu Tisa, ktorý dal zavraždiť 70.000 našich židovských spoluobčanov, aby sa ľudáci zmocnili arizáciou ich majetku.

Dodnes v Bratislavskom starom meste býva 10.000 týchto fanatických nepriateľov židov, antisemitistických sviň, a ich potomkov v ich bytoch a domoch.

Boli to pôvodom ľudáci, klérofašisti spínajúci nabožne ruky, aby im bolo dopriate arizovať a neskôr sa premenili na komunistov. Dnes birmovaných komunistov.

Ako povedala moja mama, každá revolúcia je ako keď zamiešaš v zasranom vedre kal. V prvom momente nastane zmätok ale po určitom čase sa odpadky, hniloba a hovná sa usadia zas na dne.

Pripomeňme si mená ako Ondrejov, alebo Čarnogurský. Títo ľudia sa jednu dobu oháňajú krížom, potom zástavou, potom kosákom a kladivom a nakoniec znova krížom. Je im jedno akého boha vyznávajú a ak by bolo potrebné urobia z Modrého kostolíka mešitu, zoberú si nábožné koberčeky a budú si trieskať o zem hlavy.

Títo ľudia máju vyoperované svedomie, morálku, chyba im láska. Poznajú len rozkoš a násilie a to posledné na čom im záleží je národ.

Preto keď sme Ficovi ukázali na 1.mája portrét Jána Kuciaka na vražde ktorého sa s pravdepodobnosťou blížiace sa istote podieľal, tak stratil nad sebou kontrolu a začal vybľakovať sprostosti.

Mimochodom súdruh, kam sa podel milión na stole?

Tak povedz súdruh Fico, kto dal zavraždiť Janka Kuciaka a Martinku Kušnirovú. Nuž korupčne poschodia Vašej moci súdruhovia, aby ste mohli ďalej vládnuť, klamať a kradnúť?

"Od*ebeme čuráka!" povedal Marián. "Povieme si potom" odpovedal hydrocefalus.

Fico neotváraj si tú smradľavú klamársku papuľu, ty lúzer, čo nevieš žiť ani usporiadaným životom a naháňaš pobehlice, chlastáš ako dúha cestou zo Zlatého kľúčiku na súmračnú stiahneš 7 dl whisky.

Ty vykrikuješ, že tvoji zločinci z 5,6 a vyšších poschodí sú mučenici a apoštoli, že Ti huba neodpadne. Kamarát ty pravdu ani nedýchaš, ty si mimo realitu. Prečo si Norka a Tiborka nezobral na tribúnu v Nitre na 1.mája, lebo Ťa upozornili že ich nenávidí celá Nitra.

Chrapúň Mečár, ochrankár a výpalník Bödöra, čo v 150 km rýchlosti asi po 100 priestupkoch zabil mladú ženu na prechode dostal smiešny trest, Bödör mu to zariadil a Nitrianske súdy a prokuratúra pomohli, robí tam istý Mandalov , cleaner a bývalý manžel Lucie Žitňanskej.

Fico si zločinec a si produkt zločineckého a nemorálneho režimu KSČ. Biľakovi a Husakovi by jasalo srdce, keby Ťa videli.

Bohužiaľ, nikto v dnešnom parlamente nebojuje za "spoločné vyhlásenie", aby Generálny prokurátor podal návrh Najvyššiemu súdu na zrušenie fašistických strán - politických strán ĽSNS a Republika a dvoch boľševických pôsobiacich na ďalšej zločineckej ideológii - Smer-SD a Hlas-SD !

Miesto toho, táto talárová zrúda hrabe 363 ako zmyslov zbavená jedného zločinca za druhým. Nehľadiac na to že je agentom ruskej federácie.

Títo Ficovi a iní ľudia nikdy neurobili nič dobrého sú ako kobylky a vysávajú vlastný národ.

„Bože, keď to všetko rozvážim, potom sa mi dnešný štát Slovensko javí len ako zrada boháčov, ktorí pod zámienkou spoločného blaha sledujú len svoje vlastné výhody.

Všakovakými úskokmi sa usilujú len o to, aby si zabezpečili vlastníctvo všetkého, čo neoprávnene získali a ukradli, a aby za prácu chudoby zaplatili čo najnižšiu mzdu a to často aj načierno bez odvedenia daní a národ vyšťavili na najvyššiu mieru.

Bývajú v palácoch, navažovaniu sa v limuzínach, tryskáčoch, majú jachty.

Kradnú všetko, čo sa dá vrátane daní, eurofondov, lesou , pozemkov.

Ako povedala moja mama sú to taký zlodeji, že ukradnú úplne všetko čo nie je zamknuté reťazou zapustenou v stene.

A čo je najhoršie, tieto svine kradnú budúcnosť, nadej na lepšie časy a vyháňajú z národa čestných a šikovných do zahraničia.

„Takéto vydarene ustanovenia zriadili ŠtB a komunisti a bohatí v mene celku a oznámili ich chudobným a nazývajú ich zákony.“

Z ústavy si urobili papier na vytieranie rite a zákony si vykladajú po svojom bez elementárnej logiky v prospech mafiánov.

A pri*ebane sa pri tom usmievajú.

Apropo kam sa podel pedofil smeru, ide obrábať vnučku?

Zbor detektívov plukovníka Fica a najlepšieho ministra v mliečnej ceste, údajne bulharského Róma rybára smeru Kaliňáka sa v súčasnej dobe vidal na ňucháčstvo po stopách Kisku.

Ficovi a priaznivci dúhového Pepého označujú Matoviča za vrchol zla, nevedia mu prísť na meno a trasú sa od zlosti, lebo nemajú prístup k peniazom. Balónika ide puknúť aj sultána. Predstavte si tu drzosť 1,3 miliardy dať deťom a chudobným a čo bude papať Soták, Holječík, Bödörovci ha?

Ficovci sa zišli, témou boli „Módne trendy“ a variácie zametania Zločinu po roku 2020.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Slaninka a klobáska rozvoniavala na pytliackej chate a alkohol tiekol až do nekonečna a záverečnej. Para a spol. pripravovali docenta Fica a klobáskoveho inžiniera Norbera Bödöra na ich vystúpenia na špecializovaný súd do Pezinka.

Mladý Gašpar chcel vidličkou pichnúť do Kaliho.

Delírium tremens červené potkany jeden z nich bruchatý s čiernou hlavou sa ozval „Ak budem mať pokoj, ty budeš premiér“.

Ozýval sa hlas z rohu poľovníckej chaty.

Spuchnutý šéfinko si spomenul na Bonaparte a suseda Mariana Kočnera

O obsahu vládnutia tejto doby zanechal krátku správu zanechal krátku správu Tomáš Janovic : “Keby kradli popri tom, že niečo robia, no oni kradnú popri kradnutí“ !

O pár rokov chcel Fico povedať susedovi – „Len idiot by nepredpokladal, čo sa po vražde stane“, no sused nebol doma. Mariánove biele auto stalo už pred Zlatým kľúčikom a podával hlásenie klobáskovému inžinierovi.

Fico povedal Kočnerovi si prvý sused, čo túžil po pokoji a už si si to vypočul v uniforme erárnej, v slušivej oceľovo sivej s ponáškou na farbu vražednej zbrane. Idioti nechali ste mŕtvoly 4 dni hniť, mali ste ich zakopať. Šéfinko v Rusku by nevznikla panika, kto mohol tušiť ze sa to takto zvrtne nepomôžu ani kocky pred úradom vlády.

Milan Lučanský za Mikulca takmer dva roky mesačne bral úplatky 30.000 mesačne, natrel ho istý Bohm, toho sa zbavili ale svedectvo sa zaznamenalo.

Milan Lučanský vyfasoval tepláky. „Tepláky sú znakom porážky. Stratíte kontrolu nad životom, ak si vezmete tepláky.“

Asi cítil Milan cez steny, ako sa smejú bachari, no čo ty policajný prezident, vidiš ako si dopadol. Milan spanikáril nechcel spievať a tak sa obesil. All for Milan. Všetko čo nakradol, ostane rodine chalupy na Floride, byty, vila v Martine. Nikto to už nebude šetriť, takže nezomrel zbytočne svojou smrťou zamietol a prihral majetky rodine.

All for Milan, aby na striedačku dorazila talárová Monika a počula radu Coco Chanel :

„Kým odídete z domu, pozrite sa do zrkadla a dajte si dole jeden doplnok.”

Náramok od sudcu, erárny doplnok, nie je dovolené dať dolu ani „psychický chorým“ rovnako, ako pokus vymazať z treemy slová :

„Nech o zmenkách rozhodne rýchlo, inak pôjde na Kuciaka“.

Bohužiaľ už nemá ani náramok a súdy pracujú v prospech Moniky. Janíček bojoval ako lev, len jednu vec nepochopil, že aj iní ľudia prehrávali a mal sa s nimi spojiť takto dopadne Soliter. My sme ho bránili a on neprišiel ani raz.

Aj objednávatelia vraždy, si vydýchli vrátane hydrocefalusa, keď sa sused Fica vrátili späť aj s dvoma vyhasnutými životmi. Marián ušetril dostal milión a vybavil to za 70.000.

Celá verejnosť vie že likvidátor bol Kočner ale návštevník Majskeho chalupy istý Hrubala stále nie je si istý čo všetko Marian má. A tak nám Sabová, Stieranka a Mátel hrajú hru na neviniatko.

Ani za viac ako po štyroch rokoch si netrúfnu sudcovia na Kočnera, pozostalí ani spoločnosť vraj nepozná odpoveď na otázku kto dal zabiť Kočnera. Všetci to vieme ale súd sa robí prij*baný.

„Najkrajšie šaty, ktoré si môže žena obliecť, sú ruky muža, ktorého miluje“.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Fero od financov si dal poradiť a dostať svoje ruky bez pút domov, aby obliekol do svojích milovaných paprč svoju ženu.

Oligarcha Jozef sa „psychický zrútil“ a chce sa ísť liečiť domov, k žene, tieź chce obliecť ženu do svojích korupčných hrabivých ručičiek.

„Mnohí muži mi povedali, že som im zachránil manželstvo“, cituje Fico Kočnera

A naozaj Marian robil mediatorá aj Borisovi s krásnou Krištufkovou, keď Ondrejčák chcel Borisovi fľasnúť.

V pytliackej chate Robo na chvíľku zaspal a zrazu počul hlas zo záhrobia podobný Palimu Paśkovi.

„Všetkých nás pozatvárajú“ Pane bože, som pred bránou nemocnice, prečo sa tu na mňa slintajú čerti?

Nenavrhujem oblečenie. Biele s kuklou aby som sa mohol prehaňať po Bratislave nepozorovane. Hovorí Ficovi jeho druhé triezvuce ja.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Sny o večnosti majú vždy krátky život a málokedy sa z kukly prepracujú na motýľa.

Z komunistov a fašistov nikdy slušní ľudia nebudú.

Ako povedal isty izer keď je niekto *okot tak je *okot doma, v praci, v posteli a všade je to geneticky dáne. Z fašistickeho a komunistickeho semena nevznikne nič dobré. Ak neveríte pozrite sa na Mazureka a a mladeho Erika Kaliňáka

„To vy rozhodujete, kto ste“, rehoce sa Fico a v duch si pove ste *okoti

Nie vždy to platí, z Pelleho jedenástky sa vytrácajú postavy , hlasy idú do ticha. Po Petrovi drevorubačovi je ma rade manipulátor Erik.

Pretvarujte sa tvrďte že ste anjeli mučenici. Keď donesiete pivo zadarmo uveria Vám.

Neviem, či sa budú dúhovému Pepemu páčiť muži v kuklách so samopalmi rovnako ako zážitok z drážďanskej operetky.

Je po voľbách, parafrázujem moci bažných od Mečiara až po Fica s Pellegrínim, zvykajte si.

Súdruhovia komunisti a bratia nacisti hra skončila

„Tepláky sú znakom porážky. Stratíte kontrolu nad životom, tak si kúpite tepláky.“

Potrebujem upraviť tepláky. Hovorí ten, ktorému ešte zopár pomýlených posiela odkazy :

All for Peter, all for Robert.

Vlasta Žampová

Vlasta Žampová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  1 418x

Vyznávam hodnoty viera, nádej, láska a mier. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu