reklama

Fun rádio áno, K-fun nie!!!

To je strašné... To už aby človek ani rádio pri zaspávaní nepočúval. Ja síce pri hudbe nezaspávam, môj problém to nie je, no minule som ostal dlhšie hore... Pripravoval som si niečo do školy a aby som si prácu spríjemnil, prepol som gombíček do polohy „ON“. O čom hovorím? Samozrejme o K-fune. Rád počúvam Fun rádio, či už je to preto, lebo mám rád zábavu, alebo preto, že hrajú vcelku fajn hudbu. Vrátim sa však k podstate. Jeden stredajší večer som sa vrátil domov z jazykovej školy, unavený, s vedomím, že musím dorobiť prácu na štvrtok. Aby som pri počítači nezaspal, pustil som rádio. Všetko bolo v poriadku do chvíle, keď odbila hodina dvanásta.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (40)

O K-fune som vedel, no nikdy predtým som nemal tú „česť“ počuť ho. Niet sa teda čomu čudovať, keď som skoro zo stoličky padol. „Ako je došľaka možné, že na niečo také dostali vysielacie práva?“ pýtal som sa sám seba. Začal som pochybovať, či počúvam to isté Fun-ko, na aké som bol zvyknutý. Samé perverznosti, nechutné telefonáty, pikantné príbehy... Po chvíli som to vypol a pustil si niečo iné. V hlave mi však začalo vŕtať, či je vôbec niekto schopný niečo také počúvať. Asi áno, keď tam ľudia neustále telefonovali. Neskôr, pri debate s kamarátmi, nahodil som K-funovskú tému. Bol som prekvapený, keď mi niektorí povedali, že medzi ich spolužiakmi je to bežný program, ktorý počúvajú. Šestnásťroční chalani si brúsia fantáziu na výpovediach nejakých sexuálnych maniakov, ktoré mimochodom môžu byť z veľkej časti vymyslené a hrané. A keby len šestnásťroční! Hranicu by sme mohli kľudne posunúť nižšie. Keď sa neskôr dostavujú sexuálne „prečiny“ maloletých, iba otvárame nemo ústa a čudujeme sa, ako je to možné. Nemôžeme ich predsa viniť za niečo, čo im je predostierané ako normálna súčasť života každého „bezdefektového“ jedinca.Mnohí sa bránia slovami: „Veď to vysielame až po polnoci, rodičia by mali adolescentov dávno nahnať do postele. Navyše, je to ich chyba, že im niečo také dovolia počúvať. Jasne sa na začiatku hovorí, že táto relácia môže narušiť psychický i morálny stav neplnoletých. Dosť smiešna obhajoba... Ako majú rodičia zabezpečiť, aby si ich deti nedali v posteli na uši sluchadlá a nepočúvali. Isteže, môžu im vziať rádio, no nechcem si ani predstaviť aké hádky by to vyvolalo. Jednoduchšie by asi bolo K-fun vôbec nevysielať, nie? Je na tom Fun rádio tak zle, že musí zarábať na perverznostiach? Dúfam, že nie. A tiež dúfam, že niečo sa zmení (možno už čoskoro) a K- fun upadne do zabudnutia. Čo myslíte, naivná predstava?

Michal Zeliska

Michal Zeliska

Bloger 
  • Počet článkov:  45
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent, bežec (niekedy osamelý:o)). Človek, ktorý vie, komu patrí. God`s creation... :o) Zoznam autorových rubrík:  Viem, komu som uveril...MédiáFotosvetNa zamyslenie...SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu