reklama

trochu nostalgie..

koĺkokrat sa sám seba pytam,čo vo mne vyvoláva nostalgické spomienky...asi najviac je to hudba,ktora mi vybaví pred očami situácie, pri ktorych som ju počul .

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu
(zdroj: zungo)

kdesi v novinách som videl oznam,že na slovensku bude koncertnou šnúrou vystupovať WALDEMAR MATUŠKA(pišem to veľkým písmom,bo je to veľký umelec).nevenoval som tomu mimoriadnu pozornosť,veď koľko spevákov už vystupovalo a ani raz som sa nebol pozrieť.no malo sa to zmeniť...

priateľka mi jedneho dňa zavolala,že má dva lístky a že by sme si mohli spraviť pekný večer....to nič,že je to v bánovciach a že sa hrá na MS dôležitý ,bratovražedny hokejový súboj slovensko -česko...sadli sme do auta a vyrazili.(cestou som spravil dobry skutok a odviezol som stopára)dorazili sme 15 minút pred začiatkom koncertu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

sála bola polprázdna a nič nenasvedčovalo tomu,že by sa to zmenilo.omyl.hľadisko sa zaplnilo takmer do posledného miesta.a kto by čakal len prestárnute obecenstvo,tiež by sa mýlil.o šiestej hodine zhasli svetlá a na javisko vyšla kapela KTO.zahrala pár piesni a pozvala zaspievať pani matuškovú.

neviem ,koľko rokov ma pani oľga,ale vyzerá skvelo.(nečudujem sa tomu waldovi)a potom to prišlo...v absolutnom tichu pozvali na javisko WALDEMARA.za frenetickeho potlesku vyšiel na javisko ten istý chlap ako ho poznáme spred veľa rokov.hýril dobrou náladou a spustil na nás prúd jeho známych piesni.ten hlas je nezameniteľny,i ked ,,léééta pááádí,,.nebudem spomínať koľko a aké piesne spieval.bol to mimoriadny zážitok.celé obecenstvo spievalo známe songy.pán WALDEMAR má ,myslím asi o mesiac, 75 rokov a toľko entuziazmu som nevidel ani u oveľa mladších spevákov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

po skončení koncertu spravil ešte autogramiádu.

vo foyeri predávali víno a džús.ľudia boli milí a usmievaví.s pocitom spokojnosti som si sadol za volant a vydal sa na cestu domov.cestu do detsta, som absolvoval pred chvíľou....dva a pol hodiny nostalgie.zase som sa videl ako dieťa a z rádia sa rinú staré známe piesne...škoda,už je to preč.

robert zungovsky

robert zungovsky

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

aj napriek veku ,nic nechapajuci,frustrovany zbezmocnosti a ludskej hluposti.(zrejme som sa narodil o par rokov neskor a par kilometrov dalej ako som mohol.) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu