Miesto pre vašu tvorbu. Staňte sa súčasťou komunity

Jedlo

Nátierka z pečenej maslovej tekvice

Ľuboslava Šusteková

Nátierka z pečenej maslovej tekvice

Letná nátierka s možnosťou doladenia príchute do rôznych odtieňov mlsného jazýčka.

  • 25. júl
  • Páči sa: 8x
  • Prečítané: 190x
  • 0
Chrumkavé sladkokyslé zavárané uhorky mojej babky

Ľuboslava Šusteková

Chrumkavé sladkokyslé zavárané uhorky mojej babky

Prázdniny sú v plnom prúde. Záhrada nás zásobuje svojimi darmi, tak nezostáva nič iné, len sa im trochu povenovať.

  • 18. júl
  • Páči sa: 18x
  • Prečítané: 6 858x
  • 8
Plechový karfiol

Igor Múdry

Plechový karfiol

Doba je teraz fakt taká čudesná. A ja som ešte k tomu všetkému aj hladný.

  • 23. jún
  • Páči sa: 9x
  • Prečítané: 767x
  • 6
10 dôvodov, prečo ľudia kupujú čokoládu. Niektoré vás možno prekvapia

Emil Sútor

10 dôvodov, prečo ľudia kupujú čokoládu. Niektoré vás možno prekvapia

Prečo ľudia naozaj kupujú čokoládu? Niektoré dôvody vás rozosmejú, iné možno prekvapia.

  • 16. jún
  • Páči sa: 7x
  • Prečítané: 389x
  • 1
Všetko čo viem o čapovaní

Juraj Tušš

Všetko čo viem o čapovaní

Rozhodol som sa napísať jednoduchý manuál pre všetkých výčapníkov kvôli zvýšeniu kvality čapovania piva na Slovensku.

  • 13. apr
  • Páči sa: 4x
  • Prečítané: 356x
  • 0
Čo je sójový lecitín a prečo ho nájdete v čokoláde?

Emil Sútor

Čo je sójový lecitín a prečo ho nájdete v čokoláde?

Verím, že čím viac vieš, tým viac si čokoládu vychutnáš.

  • 5. apr
  • Páči sa: 5x
  • Prečítané: 429x
  • 2
Vaše telo.

Štefan Šturdzík

Vaše telo.

Je len na vás ako budete vyzerať.

  • 22. mar
  • Páči sa: 5x
  • Prečítané: 173x
  • 0
Je kokosový olej zdravá Potravina, alebo Otravina?

Miloš Mesároš

Je kokosový olej zdravá Potravina, alebo Otravina?

Hľadanie pravdy o kokosovom oleji - je zdravý, alebo škodlivý?

  • 25. feb
  • Páči sa: 12x
  • Prečítané: 1 208x
  • 1
Bolo nás deväť, pán HLINA!

Teodor Pasternák

Politika Bolo nás deväť, pán HLINA!

Keď ide do reštaurácie skupina, je bežné, že každý za seba platí sám. FLAGSHIP sa však radšej vzdal 9 hostí. Zo zásady!

  • 22. feb
  • Páči sa: 163x
  • Prečítané: 15 661x
  • 30
Doktori sú na vine, že som tučný

Jakub Lehotský

Doktori sú na vine, že som tučný

Sedím v čakárni u lekára a počúvam, ako sa ľudia okolo mňa sťažujú.

  • 17. dec 2024
  • Páči sa: 31x
  • Prečítané: 1 318x
  • 7
Oškvarková nátierka

Ľuboslava Šusteková

Oškvarková nátierka

Je čas zabíjačiek, jaterničiek, podhrdliny, poďme si urobiť niečo nezdravé....

  • 6. dec 2024
  • Páči sa: 2x
  • Prečítané: 388x
  • 0
Halušky z pohľadu molekulárnej gastronómie

Martin Sústrik

Halušky z pohľadu molekulárnej gastronómie

AKO a PREČO v teórii halušiek.

  • 15. okt 2024
  • Páči sa: 27x
  • Prečítané: 746x
  • 2
Vatovec obrovský - recepty

Ľuboslava Šusteková

Vatovec obrovský - recepty

Tento zázrak prírody u nás v lese nenájdem, ale napriek tomu mi "pristál" v kuchyni

  • 13. okt 2024
  • Páči sa: 8x
  • Prečítané: 3 779x
  • 2
Hríby, huby, čo s nimi?

Ľuboslava Šusteková

Hríby, huby, čo s nimi?

Endorfíny sme si nechali vyplaviť v lese, domov si prinesieme už len prácu, ale celkom príjemnú. Nebránim sa.

  • 6. okt 2024
  • Páči sa: 11x
  • Prečítané: 2 775x
  • 1
Prečo nám prestala chutiť čokoláda? Spotreba klesá už druhý rok po sebe

Emil Sútor

Prečo nám prestala chutiť čokoláda? Spotreba klesá už druhý rok po sebe

Najväčšia spotreba čokolády bola v rokoch 2012 a 2014,keď sme na jedného obyvateľa malí spotrebu cez 5 kilogramov.

  • 26. aug 2024
  • Páči sa: 15x
  • Prečítané: 1 208x
  • 2
reklama
Čokoládový horor: Môže vás táto sladká pochúťka zabiť? Šokujúce prípady intoxikácie, ktoré zmenili životy!

Emil Sútor

Čokoládový horor: Môže vás táto sladká pochúťka zabiť? Šokujúce prípady intoxikácie, ktoré zmenili životy!

Lekári mu povedali, že bol len kúsok od smrteľnej otravy teobromínom – látkou obsiahnutou v čokoláde...

  • 25. aug 2024
  • Páči sa: 9x
  • Prečítané: 468x
  • 4
SkryťZatvoriť reklamu