reklama

No, už tu máme aj casting!

Nevesta pre milionára bude mať casting... to je sila!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

K reality show zvaná Nevesta pre milionára som sa tu už vyjadrila, dnes som však opať v TV zhliadla upútavku na túto duchaplnosť a to ma prinútilo zase napísať svoj názor.

Neviem presne ktorý deň to bude, ale ten dátum bude isto pre zopár malomyseľných žien určite veľmi dôležitý. V Bratislave bude totiž vtedy casting na milionárovu nevestu. Heslo v upútavke hlásilo niečo takéto: Prídite a dokážte nám, že práve vy ste tá pravá pre nášho milionára.

Pokiaľ dobre viem do súťaže sa dá prihlásiť poštou. Tak dobre, pošle sa fotka a milionár si vyberie nejaké, jemu sympatické, adeptky. No z upútavky nebolo veľmi jasné, kto bude tvoriť porotu na castingu. Žeby sám Pán Utajený? To akože má prísť ženička a podobne ako pri Mojsejovcoch sa pred ľuďmi zo štábu a možno nejakou kamerou všemožne pchať do zadku, len aby sa dostala ďalej?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je to pritiahnuté za vlasy. Od Markízy sa už zrejme nič duchaplnejšie čakať nedá. Som sklamaná. Budeme sa pozerať na to ako sa adeptky snažia získať si výhru - láska (presnejšie povedané peniaze) a k tomu bonus, nejaký "fešný" chlap.

Priznávam, som zvedavá na tie dámy s hrdosťou. Som ochotná venovať svoju pozornosť dielu, kde ich uvidím a možno spoznám aj toho chudáka, čo sa na toto dal nahovoriť. Dúfam, že sa v inteligentne pôsobiacich možných "pánoch na holenie" nesklamem a neuvidím ich tam.

Katarína Acélová

Katarína Acélová

Bloger 
  • Počet článkov:  116
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Tichý pozorovateľ Zoznam autorových rubrík:  Zoznámte sa ...moja tvorba...Len tak...Nová maturitaZo života K8eMoje kritikyNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu