reklama
Miesto pre vašu tvorbu. Staňte sa súčasťou komunity
reklama

Jedlo

Pohledné kuchařky, pečený pes a hlad. To je současná africká kuchyně

Ondřej Havelka

Pohledné kuchařky, pečený pes a hlad. To je současná africká kuchyně

Chuť psa je značně rozmanitá – záleží, jaká rasa prošla příliš blízko pouliční kuchyni...

  • 22. feb
  • Páči sa: 5x
  • Prečítané: 809x
  • 2
Káva je ovocie. Je rozmanitá a nie len horká

Niko Staš

Káva je ovocie. Je rozmanitá a nie len horká

Možno ste si to nikdy neuvedomili, ale káva rastie ako ovocie. Nechcete objaviť celú jej rozmanitosť?

  • 28. jan
  • Páči sa: 3x
  • Prečítané: 173x
  • 2
Viete prečo sa drví mramor do cestovín?

Marian Letko

Viete prečo sa drví mramor do cestovín?

Aj vám chutia talianske cestoviny? Zbystrite pozornosť, možno odteraz budú o trochu menej

  • 21. nov 2023
  • Páči sa: 14x
  • Prečítané: 1 637x
  • 1
Džatky sú láska (uvádzame na želanie zástupcov istej mimovládky)

Elena Antalová

Džatky sú láska (uvádzame na želanie zástupcov istej mimovládky)

Spišskú regionálnu pochúťku by dokázali pripraviť aj reprezentanti zahraničných mimovládok s ušľachtilou činnosťou.

  • 10. nov 2023
  • Páči sa: 9x
  • Prečítané: 1 380x
  • 5
Keď je šéfkuchárom Ander Danko

Dušan Koniar

Keď je šéfkuchárom Ander Danko

Aj tú donáškovú službu je načim na Pôlt premenovať po kuse poctivej, slovenskej slaniny. Preč s liberálnym varením.

  • 10. nov 2023
  • Páči sa: 50x
  • Prečítané: 3 930x
  • 4
reklama
Čo obnáša príprava espressa a na čo si dať pozor?

Niko Staš

Čo obnáša príprava espressa a na čo si dať pozor?

Zákulisie prípravy vášho obľúbeného nápoja

  • 27. sep 2023
  • Páči sa: 3x
  • Prečítané: 187x
  • 0
Na zdraví našich detí záleží

Mikuláš Prokop

Na zdraví našich detí záleží

Stravovanie nie je len o tom naplniť žalúdok a zahnať pocit hladu.

  • 11. sep 2023
  • Páči sa: 3x
  • Prečítané: 139x
  • 0
Varíme s Medveďom - Lahodné cuketovo - pipinové suflé

Roman Daniel Baranek

Varíme s Medveďom - Lahodné cuketovo - pipinové suflé

Deti, opäť pokračujem s nízkosacharidovým stravovaním. Suflé, alebo ak chcete, nákyp...

  • 3. sep 2023
  • Páči sa: 13x
  • Prečítané: 523x
  • 3
Varíme s Medveďom - Zavaríme dobrú letnú zelenimu

Roman Daniel Baranek

Varíme s Medveďom - Zavaríme dobrú letnú zelenimu

Milí moji, tento pekný recept je jednoduchý a zvládne ho každý.

  • 20. aug 2023
  • Páči sa: 12x
  • Prečítané: 980x
  • 2
Varíme s Medveďom - Mackova musaka

Roman Daniel Baranek

Varíme s Medveďom - Mackova musaka

Decká, tento recept bol jedným z našich prvých tu na blogu. A už pekne dlho ho chcem repasovať.

  • 10. júl 2023
  • Páči sa: 15x
  • Prečítané: 530x
  • 2
reklama
Čo rozhoduje o chuti kávy?

Niko Staš

Čo rozhoduje o chuti kávy?

Z jednej kávy si môžeme pripraviť niekoľko káv s rôznymi chuťami. Ale ako to je možné?

  • 1. júl 2023
  • Páči sa: 3x
  • Prečítané: 208x
  • 0
Varíme s Medveďom - Okrem toho, že som najkrajší na svete,...

Roman Daniel Baranek

Varíme s Medveďom - Okrem toho, že som najkrajší na svete,...

...robím aj najlepší hummus. A ešte som aj skromný... :)

  • 24. jún 2023
  • Páči sa: 13x
  • Prečítané: 779x
  • 14
Ako kúpiť dobrú kávu (NÁVOD)

Niko Staš

Ako kúpiť dobrú kávu (NÁVOD)

Čo si pri kúpe kávy všímať na jej etikete?

  • 20. jún 2023
  • Páči sa: 8x
  • Prečítané: 439x
  • 4
Chlieb náš každodenný

Café Európa

Chlieb náš každodenný

Naše potraviny sú bezpečné a kvalitné, aj v porovnaní s ostatnými krajinami v rámci EÚ.

  • 23. máj 2023
  • Páči sa: 1x
  • Prečítané: 436x
  • 2
Mlieko a káva: nerozlučná dvojica

Niko Staš

Mlieko a káva: nerozlučná dvojica

Mliečne nápoje z kávy majú svoju históriu a rovnako tak aj popularitu.

  • 22. máj 2023
  • Páči sa: 8x
  • Prečítané: 179x
  • 0
reklama
Varíme s Medveďom - Bulharská fazuľa a kjufteta

Roman Daniel Baranek

Varíme s Medveďom - Bulharská fazuľa a kjufteta

Tento recept je čiastočné repasovanie prastarého receptu ešte z úplných začiatkov blogu Roman Daniel Baranek.

  • 13. máj 2023
  • Páči sa: 16x
  • Prečítané: 556x
  • 3
Niekto to rád horúce

Peter Slamenik

Niekto to rád horúce

Správna paprička štípe dvakrát...

  • 12. máj 2023
  • Páči sa: 16x
  • Prečítané: 540x
  • 3
Expresso, pressko a espresso - o káve

Niko Staš

Expresso, pressko a espresso - o káve

Prečítajte si mnoho zaujímavostí o nápoji, ktorý je základom celého kávového sveta.

  • 11. máj 2023
  • Páči sa: 4x
  • Prečítané: 375x
  • 1
Panika a poplašné správy nevyriešia problém s obilím

Martin Ondráš

Panika a poplašné správy nevyriešia problém s obilím

Dnes sa spája nespojiteľné, všetci zrazu vedia čo bolo treba robiť a aj prečo sa to nerobilo.

  • 21. apr 2023
  • Páči sa: 28x
  • Prečítané: 1 288x
  • 5
Varíme s Medveďom - Karfiolové pyré prznené bryndzou a karé

Roman Daniel Baranek

Varíme s Medveďom - Karfiolové pyré prznené bryndzou a karé

Tak samozrejme je otázne, čo je s čím prznené a či vôbec. Všetko je vec názoru.

  • 16. apr 2023
  • Páči sa: 11x
  • Prečítané: 468x
  • 2
reklama
SkryťZatvoriť reklamu