reklama

Mami, oci, som tehotná!

Nerada chodím okolo horúcej kaše, proste som musela nabrať odvahu a povedať im to narovinu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (49)

Ja si uvedomujem, že som len nedávno dovŕšila 19-ku a od pondelka začínam študovať na vysokej škole. Ja presne viem, čo všetko teraz musím kvôli jednej noci urobiť. Vyriešiť školu, vyriešiť manželstvo (vraj si ma chce predsalen vziať za ženu) a potom čo? Čo spravím, keď to príde a na rukách budem držať to malé bábo? Veď ja ešte nie som na to pripravená!

Cítim sa hrozne. Všetko to na mňa dopadlo v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Čudujem sa, že ma rodičia nezabili. Mama? Tá sa pustila do plaču a otec? Ten si sadol pred televízor a tvári sa, že ho pozerá. Ale ja veľmi dobre viem, že je nahnevaný, a veľmi. Toto ticho je len ticho pred búrkou. Tie najväčšie výčitky len prídu, ako keby toho na mňa už aj bez toho nebolo dosť!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo mám robiť, čo mám robiť? Ja viem, že po bitke je už každý generálom! To mravné poučovanie ostatných sa už nedá zniesť! Mám si to dať vziať? V žiadnom prípade! Hlas môjho svedomia by ma umoril k smrti. Tak potom čo dofrasa mám robiť? Som zúfalá! Takto som si to vôbec nepredstavovala! Veď som mala prísť do nového prostredia, čakali ma nové možnosti, mala som spoznať nových skvelých ľudí a môj život mal nabrať nový smer! Veď aj nabral. Ale nie ten, ktorý som chcela...

Je to nočná mora! Nielen pre takmer dospelé dievča, ale aj pre jeho rodičov a priateľov. Hrozné čo i len pomyslieť!

A ja tu teraz sedím sama, zatvorená vo svojej izbe a strašne sa teším, že som sa dnes ráno z tejto nočnej mory zobudila.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takéto sny dokážu byť veľakrát veľmi poučné, hlavne pre mňa.

Katarína Acélová

Katarína Acélová

Bloger 
  • Počet článkov:  116
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Tichý pozorovateľ Zoznam autorových rubrík:  Zoznámte sa ...moja tvorba...Len tak...Nová maturitaZo života K8eMoje kritikyNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu