reklama

O hlúposti na Slovensku

Hlúposť ľudí má uráža. Nikdy nepriniesla nič nové, aj keď mnohí tvrdia, že metóda pokusu a omylu funguje. Pri tomto druhu či odrode to však neplatí.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Ľudia sú slabí a silní zároveň. Záleží od situácie. Zneužívať svoje postavenie a ospravedlňovať to vekom typu veď má iba toľko a toľko rokov je nezmysel.  

Podporovať jednoznačne spoločnosťou odsúdené veci ako zlé a dokonca ani rokmi, históriou sa to nezmení je nie hlúposť, ale obyčajná arogancia a asociálnosť. Títo ľudia nechcú a ani nepatria do ľudskej spoločnosti, aj keď ich stále nazývame ľuďmi. Je však smutné, ba priam poľutovaniahodné, že politikov, ktorých si ľudia zvolia ako ich predstaviteľov nereprezentujú a ani neprezentujú humánne a jednoznačné závery, ktoré nie sú spochybniteľné ani napadnuteľné. Nemôžu jednoducho použiť akýsi kompromis, ktorý bude použiteľný tak z jednej ako aj z druhej strany. Buď je to dobré alebo zlé. A nediskutujem o všeobecne známych veciach, čo keby, ako, prečo,….

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bolí ma keď, vidím neznalosť, naivitu. Ak raz Druhá Svetová Vojna bola odsúdená a Holokaust je nespochybniteľný, (milióny mŕtvých, koncentračné tábory, postupné vyvražďovanie všetkých ľudí, ktorí boli pre danú skupinu jednotlivcov nepoužiteľní,…)tak veci, skutočnosti a aktivity nikdy nebudem podporovať a vždy ich odsúdim.

Alena Petrikova

Alena Petrikova

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  100x

Som obyčajná žena s vlastným názorom. Rada sa učím nové veci akéhokoľvek druhu. Hoci pevne nohami na zemi, často s hlavou v oblakoch.... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradenéAnglické- English

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu