Personál Slovak pubu má v paži...

Nebol to ani z ďaleka prvý, ale poslednýkrát už definitívne áno, čo som oľutovala, že som do Slovak pubu vôbec vkročila. Prečo som sa nepoučila z predchádzajúcich návštev? Kedy sme po minimálne dvadsiatich minútach bezúspešného a teda aj bezútešného čakania, počas ktorého nás čašnícky niekoľkokrát počastovali nenávistným pohľadom typu: a čo tu ty vlastne chceš?, opustili priestory reštaurácie. Aj včera, v nedeľu podvečer sa obsluhovalo podľa rovnakého scenára, jednoducho Slovak pub ani tentoraz nesklamal...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (67)
Obrázok blogu

Nechýbal ani priateľský personál prototypu zhovievavá čašníčka dokonale ovládajúca kurz pseudo-ignorancie, v duchu ktorej obsluhuje „len svoj revír", ako nám neskôr vysvetlili. Odôvodnenie by bolo naoko zrozumiteľné, keby sa okolo nás v poloprázdnej miestnosti nepremávali hneď štyri čašníčky súčasne, ktoré nechajú hostí doslova cez dvadsať minút vykvasiť na stoličke a po uplynutí tohto času k nášmu stolu konečne pristúpi žiaľ „nekompetentná obsluha" daného revíru (revír ako terminus technicus Slovac pabus) a slovne nás nevyhostí z miesta s argumentom: „Je mi ľúto, ale toto miesto je rezervované na osemnástu!" (rezervácia samozrejme chýbala, objavovala sa len na susednom stole a v čase našej návštevy nebolo ešte ani päť hodín). Pred touto avantúrou nezmyselného čakania na obsluhu (Godota, ktorý nechodí a nechodí) sa na nás obsluhujúca daného revíru niekoľkokrát pozrela, ale vzápätí akoby si to rozmyslela.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Možno by to išlo odôvodniť i teóriou neďalekého stola, ktorí čoskoro osídlili turisti z krajiny, kde vládne lepšia menová politika. Aj keď svetom otriasa finančná kríza, toto tvrdenie by som celkom nespochybňovala. Ale aj my sme si mohli dovoliť bryndzové halušky, rajskú polievku a kofolu!

No nič to..., každopádne načo a komu bude informácia, že Slovak pub je prvá a jediná reštaurácia na Slovensku s biofarmou, keď má prevádzka ešte stále čo dobiehať v oblasti medzier ľudského prístupu k svojim zákazníkom?

Alexandra Kováčová

Alexandra Kováčová

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Keď chcem tak viem, ak viem tak môžem a keď môžem občas je aj čo. Zoznam autorových rubrík:  kultúraspoločnosťcestujemeSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavel Macko

Pavel Macko

189 článkov
INEKO

INEKO

117 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu