reklama

Schnudúť ! Ako predsavzatie do nového roku 2017!

Koľkí z Vás počas sviatkov zhrešili a teraz sa v hlave pohravajú s myšlienkou ako chudnúť? Ruky hore?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

 Povedzme si to úprimne, kto sa počas Vianočných sviatkov rád “nenapcháva” zemiakovým šalátom, zákuskami, vyprážanými jedlami a inými “dobrotami”. Kedysi ako malé deti sme sa tešili na vianoce kvôli vianočným darčekom, dnes sa tešíme na vianoce kvôli tomu ako sa “natlačíme fitnes” jedlom. 

 Kto z nás by nechcel vyzerať ako tí dokonalí ľudia na fotkách, ktoré denno-denne vidíme na sociálnych sietiach rôzneho typu?! Jedna super fitnesska tam, druhá tam, super jedálničky, super postavičky, super make up, super brušné svaly a silikónové prsia. Po tomto šoku sa vždy musíme vrátiť naspäť do našej reality. Roky pribudajú a kilá navyše tiež, kto v dnešnej uponáhlanej dobe pri rodine a nekončných hypotékach na “vlastné” bývanie má čas chodiť 4 x do týždňa do posilky. Aj keď mám dnes taký zvláštny pocit, že chodiť do posilky v dnešnej dobe znamená nakúpiť si značkové “handre” Under Armour, spraviť minimálne štyri selfička pri vstupe do posilky, v šatni, v posilke pred tým najväčším zrkadlom a ešte jedna na záver ako som sa zničil, keď večer ležim na postely a v rukách obímam mojého plyšového kámoša, česť výnimkám - párom, ktoré naozaj spolu fungujú aj bez otŕčania sa na sociálnych sietiach a netúžia po falošných lajkoch a zdielaniach od neznámych ľudí. Ale čím viac lajkov mám tým musím byť predsa populárnejši? Takže musím prestať písať svoje príspevky po slovensky a začať chodiť na kurz anglického jazyka do “kulturáku” aby som bol/a dostatočne kúl. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ale naspäť do nášho každodenného metrixu. Čo teda s tými kilami na vyše a prejedaním sa? Jedna rada by bola jesť s mierou, zbytočne sa neprejedať aby sa nám nespalené kalórie neukladali to tukových zásob. Viac sa hýbať, menej používať výťah, pridať do jedalničku čerstvé ovocie a zeleninu, v regáloch supermarketov už na vás čakajú v akcii jablká, hrozno, pomaranče, mandarinky, banány s peknou zelenou bio nálepkou. 

 Nezabúdajte, že o pár dní nám začína plesové sezóna. Aj v “sekáčoch” sa na ňu tešia. 

 A posledná moja rada na záver - A už nežer moja!! Zachvíľu sa ani do zrkadla nedáš. 

ps: tento blog bol písaný volnejším jazykovým štýlom, nikomu sme vedome nechceli ublížiť a ani nikoho pochváliť, nakoľko sa blíži koniec roka 2016 berte určité časti tohto blogu s rezervou. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Vladka Andacka

Vladka Andacka

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Spolu-majiteľka obchodíku - Bylinkáreň u vladky a e-shopu www.bylinkarenuvladky.sk. Venujem sa bylinkám a konkrétnym zdravotným problémom Náš e-shop je zameraný na chudnutie a zdravý životný štýl. Predávame doplnky výživy na detoxikáciu a chudnutie. Sama sa venujem cvičeniu a tento rok (2016) som vyhrala súťaž - Jarná premena ženy do 50 rokov u Júliusa Karabinoša. V premene pokračujem vyvrcholením ročnej premeny v marci 2017. Som zástankyňa zdravého životného štýlu. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu