reklama

Prepad v bare. (podľa skutočnosti.)

Pred mnohými rokmi... Jedného večera,som šiel na stretnutie do nemenovaného baru.O 19.00 som vošiel dnu kde bolo dohodnuté stretnutie

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

O 19.00 som vošiel dnu kde bolo dohodnuté stretnutie .V bare to vyzerá takto:prvá miestnosť kde sa sedí ,oproti umiestnený výčap,naľavo dvere do miestnosti k nevýherným automatom,vedľa baru naľavo chodba do salónika ,ktorý je prepojený malým jedálenským okienkom.Moje kroky smerovali priamo do salónika ,kde na mňa čakali kamaráti.O 19:02 som si objednal .-19:05 pijem prvý glg. -19:10 sa ozval nejaký výkrik od baru a tresk z miestnosti nevýherných automatov.Spolusediaci sa nahol cez okienko do baru aby zistil čo sa deje.Na otázku čo tam vidí odpovedal:-Samopal !
Asi o päť minút došla vystrašená čašníčka a povedala,že sme boli prepadnutí a ruleta je na triesky.Boli to traja chlapíci v kuklách jeden so samopalom,jeden s pištoľou a posledný z hasičskou sekerou ktorou “opravil“ ruletu.Do desiatich minút prišli policajné jednotky.Prišlo komando,rekomando,stopári zo psami,tí čo berú odtlačky,tí čo fotia,kontrarozviedka,no asi 20 policajtov,ktorí vzápätí mali nadpočetnú prevahu nad hosťami.Ako prvé zamkli dvere a zakázali komukoľvek opustiť bar .Ako sme tak sedeli čakajúci na policajtov , pritackal sa k nám vojenský plukovník vo výslužbe,.Pri vstupe do som si dobre všimol,že spal za stolom,isto po nejakých 30tich vodkách.

Plukovník:

-Chlapcíí ako rád Váás vidím,kedýý ste došli? Vobec som si Vás nevšimol.-a začkal.

-No čo si dáte,fšetko platím!?

Na naše zvedavé otázky čo sa stalo nám “plukovník“ povedal:

-Ja nič neviem ,ja som slušne spal !!!

- Toto sa robí,chlapci povedzte?Slušný človek si už ani v krčme nemôže zdriemnuť! -Ale Vás mám rád chlapci...-oprel sa o stôl a znova zaspal.čašníčky obsluhovali,policajti vyšetrovali a plukovník spal.


Asi po pol hodinke prišla rada aj na nás,totiž policajti od nás chceli mená,adresy atdˇ.

Náhle sa prebudil plukovník ,ktorému sme oznámili ,že o chvíľu prídu policajti opisovať občianske preukazy.Po troch hodinách vyšetrovania odišli a tak sa mohol pobrať domov aj z plukovníkom v tesnom závese ktorý stále nechápal prečo ho slušne spiaceho za stolom v jeho bare zobudili.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou



Čítajte viac: http://andrejcak.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=276775&bk=20480#ixzz1Zj2IFsgX

Martin Andrejčák

Martin Andrejčák

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  cestovanieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu