reklama

Fico je po...tý!

Včera sa ľudom zaujímajúcim sa o politické diane u nás určite nepodarilo prehliadnuť citovo motivované vystúpenei nášho pána premiéra...vraj ako sa všetci proti nemu dohodli...keby som jeho vládnutie od začiatku nesledoval, pomyslel by som si - chudáčik!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Podľa vyjadrení p. Fica sa mali zástupcovia popredných Slovenských médií stretnúť v ostatnom týždni, pričom hlavným cieľom ich stretnutia malo byť dohodnutie spoločného postupu ako "bojovať" proti premiérovi a jeho rodine...

Vedúci vydavateľstiev jednotlivých médií sa k uvedenému vyjadrenie premiéra postavili celkom jednoznačne . všetci uvedené stretnutie a nejaký fiktívny anti Ficov spoločný postup jednoznačne odmietli. Dôvod? Lebo žiadne stretnutie nebolo a na to, aby písali skutočnosti, ktoré sa okolo nás dejú nepotrebujú žiadne dohody.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rozumiem p. premiérovi ak mu je nepríjemné, že média zistili, že jeho bratranec bol pri škandále na Slovenskom pozemkovom fonde spomenutý. Faktom, ale je, že pri uvedenom škandály pán bratranec ako právnik figuroval.

Rozumiem p. premiérovi ak mu je nepríjemné, že média spolu so silným tlakom opozície, najmä p. Freša, odhalili emisný kšeft súčasnej vlády, prinútili Fica, aby sa sám svojimi vyjadreniami dostal do pozície, že si každý súdny človek uvedomý, že v tom má celá koalícia prsty až po.....rameno!

Rozumiem predsedovi vlády, ak mu je nepríjemné, ak aj na základe horeuvedených káuz (a to boli len dve, v skutočnosti ich je toľko, že do blogu by sa to rozhodne nezmestilo), si nejaký investigatívny novinár vypýtal na študovanie dedičský spis po predkoch pána premiéra.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nerozumiem však prečo Fico tak "vrčí"? Prečo to nenechá bez povšimnutia ako predchádzajúca vládna koalícia? Však verejný činiteľ, obvzlášť premiér, musí byť pripravený na to, že úlohou médií je okrem objetívneho informovania čo sa na politickej scéne odohráva (čo podľa mňa média od r. 1998 robia) taktiež skúmať prepojenia medzi politikmi a ľuďmi v ich okolí.

A práve z toho, že média si svoju prácu robia, je podľa mňa p. Fico po...tý.

Andrej Lalinský

Andrej Lalinský

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

politika, šport a iné... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu