reklama

"Ja sa nemôžem vyjadrovať k ľuďom, ku ktorým nemám emóciu a ich nepoznám"

- zaperlil dnes Danko v relácii Na telo na adresu takmer najsledovanejšieho videa, kde Počiatek objasňuje Trnkovi, ako sa Slota nabalil a so všetkými (aj Ficom) vybabral.

Písmo: A- | A+

Čarovná alibistická formulka: "Nech polícia vyšetrí..." po prepustení D. Trnku vyznieva rovnako absurdne ako tvrdenie z nesúvislého rozprávania iného poslanca SNS - Hrnku o čosi skôr na TA3, ktorý chcel srdcervúco presvedčiť, že nová SNS so starou - Slotovou nemá nič spoločné. Okrem zlého jazykového prejavu si dnešný volič nemôže nevšimnúť príšernú argumentáciu predstaviteľov SNS.

Obrázok blogu
(zdroj: tvnoviny.sk)

Keď p. Kovačič pustil notoricky známu nahrávku a vyzval Danka, aby sa vyjadril, ten opäť so svojím tradičným výrazom nechápavého neviniatka perlil: „Vcelku som dobre nepočul zvuk, …Slota oholil aj SNS,“ ale priamo to neodsúdil, naopak, keď Kovačič pritvrdil - čo si myslí o emisiách Slotu, zahlásil: „Nikdy som sa s ním o tom nerozprával.“

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď to pozeráte, môžete mať pocit, že niektorí politici považujú svojich voličov za idiotov. Inak sa to vysvetliť nedá.

Danko absurdnými vyhláseniami nešetril. Vraj Kiska je s Ficom kamarát, alebo kto volí Kisku, volí Kotlebu

Celkom zábavné bolo len krátko pred tým na TA3 počúvať Kotlebu, ako nakladá Hrnkovi, že na rozdiel od ĽSNS má SNS najviac odsúdených ministrov od vzniku republiky.

Kiska pomenoval veci pravým menom, keď kauzu mýto označil za lúpež storočia, pri ktorej SNS kryla Smeru chrbát, a práve vďaka takýmto kauzám, ako aj známej obrane Mazureka, za ich koalície Kotleba narástol.

Danko sa ako malý chlapec uchyľoval k nariekaniu a obviňovaniu médií: „To preto, že sa útočí do mňa…, keď prezidentka preberie nejaké ocenenie niekde v záhrade…, alebo Kiska, sú toho plné noviny, ale keď ja dostanem ocenenie v Moskve, o tom čušíte…“

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Páčilo sa mi, ako sa Kiska zastal prezidentky a vyhlásil, že je hrdý na našu prezidentku. Zároveň vyzval Danka, aby prestal vzťahovať všetko na seba, prestal vyplakávať, ako ho tu nemá nikto rád, ale postavil sa tomu čelom.

Zároveň poukázal Kiska na milióny, ktoré si Danko vybojoval v koalícii vo forme balíčkov, aby mal najväčšiu predvolebnú kampaň.

Skutočnosť je ale taká, že na rozdiel od mnohých politikov, sudcov, policajtov, možno úradnikov, lekárov, podnikateľov… a neviemkoho ešte, väčšina voličov sa korumpovať nenechá.

Aj keď pri Kovačičovej otázke, či si vie Danko predstaviť koalíciu: SMER, SNS, ĽSNS, SME-rodina – odpovedal zaskočený nepriamo: „Ako môžete takú hlúposť nakresliť?“ je pre mňa dnes viac než isté, že Dankovi neverím. Naopak, dúfam, že sa po všetkých tých prešľapoch konečne SNS dostane mimo parlament.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dúfam, že Kovačičová hororová vízia nikdy neuzrie svetlo reality.

Verím v zdravý rozum voličov, odvahu k zmene a nastolenie spravodlivosti.

Nech slová „padni, komu padni“ nezostanú len prázdnou frázou, ktorou sa oháňajú mocní!

Anežka Richtariková

Anežka Richtariková

Bloger 
  • Počet článkov:  55
  •  | 
  • Páči sa:  121x

"Bože, duša, čo si mi dalje dymz večného ohňa spomienokna lásku.Narodíme sa a začneme ich páliťaž kým dym neumrie ako dym." (J. Amichai) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu