reklama

Je to tvoj život

Keby som mala dať ľuďom radu, čo je pre nich nejlepšie, znela by takto: Očakávajte problémy, pretože sú súčasťou života, a keď sa objavia, zdvihnite vysoko hlavu, pozrite sa im rovno do očí a povedzte: ,, Som silnejší ako vy, nemôžete ma poraziť."

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Možno ste pomohli priateľovi v ťažkej , traumatizujúcej situácii, a vyzeralo to tak, že vaša dobre mienena pomoc všetko len skomplikovala. Tak ste ostali znechutení a otrávení z tohto dňa. No však nevešajte hlavu a neľutujte to, čo ste s dobrým úmyslom vykonali aj napriek tomu, že to neprinieslo vaše očakávania. Je to váš život a preto....

Minulosť je už preč, ale dnešok znamená budúcnosť. Budúcnosť nám neleží na dlani, leží v dlaniach prítomnosti. Vyjdi von a pozbieraj sekundy dnešného dňa. Možno ti zostáva prežiť už len tento deň. Vychutnaj a poteš sa z každej chvíle. Máš len jeden život, nuž ho preži ako majster. Každý na tomto svete má svoj cieľ, nech teda stále stojí pred tebou. Dokáž aj ostatným, prečo bol stvorený človek.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nehovorím o tom, ako by si mal žiť, ale ako by si mal cítiť, keď sa obzrieš späť a zaspomínaš na svoj život. Na ľútosť je neskoro. Ak máš pocit, že niečo je správne, urob to. Je to tvoj život, nikoho iného. Rozhoduj sa tak, aby ti to prinieslo radosť. Nedovoľ nikomu, aby ti spôsobil sklamanie. Neži v tieni nikoho, ani v tieni svojich snov.

AK MÁŠ NEJAKÚ TÚŽBU, UROB VŠETKO PRE TO, ABY SA TI SPLNILA, A UVIDÍŠ, ŽE SA TI TO PODARÍ...tak šup do práce.

Antónia Sedmáková

Antónia Sedmáková

Bloger 
  • Počet článkov:  55
  •  | 
  • Páči sa:  0x

S veľkou láskou objímem všetko, čokoľvek ma môžepripodobniť Kristovi v živote i v spôsobe života. Túžim len po jedinom :mať podiel na milosti, aby som napredovala ako Kristus, to je všetko moje šťastie, ktoré si prajem v tomto živote, javí sa mi to byť pre mňa lepšie ako akýkoľvek iný osoh. Budem snažiť o to, aby som v tomto krátkom čase na zemi až do konca tak dokonale slúžila Bohu, ako mi to len bude možné- aj keby som mala žiť čo i len jednu hodinu, alebo jeden okamih. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáPozri na moje poníženieVianočný list pre TebaVykúpenieMoja práca ma cenuBože, pomôž mojej dcérkeNemám rukyReakcia na všetky diskusieAnjelik s krídlamiSrdce dobrovoľníkaAko milovať muža, ženu a detiRodič, ako najlepší priateľ...Musela som si vypiťPráve, to potrebujemSpadol somNedokázala som jej prinavrát..Príčinou nevery, je nedostatokKtorá viera, je ta pravá?Smrť človekaMoje orgány mi ostali, lebo soLienka ako ValentínkaUniesli nam dieťaBez rodiny sa človek chveje ziSplnil som sľub pre...Môjmu OteckoviŽivot bez domovaMamička mojaKde je život, tam je nádejOslavujte život50 vecí, ktoré som sa naučilaNajkrajší deň v mojom životeNežná láska a opatera sú...NádejAnjeličkovia držte sa!Smejte sa!Láska liečiJe to tvoj životDieťatko mojeMilujem ťa!Zázračná láskaNebíčkoRaňajšia prechádzkaMám sa rozviesť?Smrť žije v násZa peniaze i dušu predáĎakujem, že somDni spásySom alkoholikViditeľné obrátenieMoja manželka sa neobrátilaBoh ťa milujePomôž nám, PaneAnjelský dotyk nebaPane,chválim Ťa,že si ma utvorOna je totiž iného vierovyznanSlobodní v láske

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu