reklama

Celebrita, celebrity, chodte vsetci do....

Ako kazdi vie, na slovensku vrcholi plynova kriza. Pomedzi nasich susedov sme na tom asi najhorsie. Kazde rano ked si zapnem televiziu alebo pustim radio, v rannych novinach nas atakuju s najnovsimi onformaciami o tom, dokedy nam vydrzia zasoby, caka nas totalny blackout atd....ale.... Co nato nase celebrity?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Obrázok blogu
(zdroj: zdroj: topky.sk)

Tento tyzden som na jednej nemenovaj TV stanice zastihol report so slovenskou playmate Minarikovou. Vedla velmi inteligentnych a zaujimavch otazkach o jej kariery popripadne vstup do TV ako moderatorka alebo do parlamentu ako poslankyna (ha - ha) sa na jej adresu dostala tiez otazka o plynovej krize.

Slecna Minarikova sa hlboko zamyslela...myslela a myslela boh vie o com...a potom zrazu prisla odpoved: Viete čo, túto správu som postrehla pri tom, ako som sa ráno prebúdzala a pozerala som televíziu, takže nie až tak do hĺbky som to zachytila, ale bola som z toho taká ako prekvapená znela odpoved.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ako to uz bolo vidno na jednej z bulvarnych casopisov, Minarikova poklada za svoj zvor Ukrajinsku premierku Tymosenkovu. Sice neviem ci sa to obmeddzuje len na imidz alebo aj na konania a IQ. Samozrejme ceresnicka na torte bola otazka ako sa chce chranit pred pripadnou zimou: „Kúpila som si nový kožuštek, ružový, je veľmi teplý. A ohrievač? No tak tu sa túlim k radiátoru zatiaľ, takto fungujem,“ .

Neviem ako vy, ale mna tato "celebrita" rozculuje odkedy je hlbsie medializovana. Nemam nic proti blondinam a nevyznavam ziadne stereotipie, ale tato dievcina ma proste vytocila. Podla mojich infomaciii sa ako mlada "talentovana" dievcina predvadzala na internete so silne sexualnou tematikou. A potom zrazu hoooop a mame ju v telke a mame zas novu "celebritu" ktora vraj mieri aj do parlamentu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuz, pytam sa Vas ludia, je na tom slovensko fakt tak zle, ze do parlamentu potrebuje takuto dievcinu?

Zdroj:topky.sk

Anton Németh

Anton Németh

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Pracovitý človek so svojím názorom na svet, ktorý nezmení kvôli spoločnosti. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu