reklama

Študentská arogancia

Nuž nemáme sa čo diviť. Za posledné roky som si prečítal mnoho článkov na tému stupňujúcej sa agresivity na základných i stredných školách. Dôvodov môže byť veľa. Od nepozornosti rodičov, až po nesprávnych kamarátov, filmy, hry, čokoľvek. Včera som si, ale prečítal článok, ktorý ma naozaj vytočil, nie priamo on, ale aktéri v ňom. Teda presnejšie aktérky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Jedná sa o článokSex, lži v škole a zoznamka na internete. Ten pojednáva o tom,že na popradskom vychitenom gymnáziu hosťoval nemecký občan a učiteľ pánThomas Franzel. Toho si dve študentky nevedno prečo vybrali za obeť svojhokrutého žartíku. Dali na internetový chat pokec.sk jeho fotku s plným menoma výmyslami o tom, že sa mu páčia mladé študentky, ktorým rád pozerána zadok a iné sexuálne narážky. Keď sa toto Thomas dozvedel ihneďkontaktoval prevádzkovateľa stránky, aby zrušil predmetnú schránku s jeho fotografiou.Ten to odmietol a tak podal trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Tensa stal po čase známi a študenti ukázali na dve hlavne vynníčky a aktérkycelého incidentu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Do neho bolazapletená ešte jedna študentka no tá len schránku vytvárala. No napriek tomupráve tú postihol trest. Bola preradená do nebilingválnej sekcie. Zatiaľ čo dvehlavné aktérky sa prešmykli a zmaturovali, vďaka vplyvným rodičom.Riaditeľ dokonca vyhodil triednu učiteľku, ktorá sa za Thomasa postavila. Dnesuž učiteľ na gymnáziu neučí. No iste si zo sebou neberie dobré spomienky. Skôrpošramotenú povesť, ktorá sa bude len tažko naprávať.

Rodičia dokonca v sebaobranea obrane dvoch vynníčok podali trestné oznámenie a písali aj doThomasovej rodnej zeme – Nemecka. Smutné, ak si rodič nevie uvedomiť chybusvôjho potomka a bráni ho i napriek tomu, že si to nezaslúži. A dievčatási môžu povedať, že ak im to prešlo teraz možno to prejde aj nabudúce. Nemámriešenie tohto problému, iba som vytočený čo všetko sa môže stať a čo všetkosa dnes hajzlíkom prepečie. Smutné.

Michal Babka

Michal Babka

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

ľudská bytosť Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu