reklama

Komunizmus, fašizmus, zločin versus Pod lampou.

Relácia pod lampou skončila preto, lebo ľudia zvolili komunistu, fašistu a zločinca. Proti ním Hríb kriticky a samozrejme oprávnene vystupuje v časopise .týždeň. Tento človek predsa nemôže byť zamestnaný v ich firme.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Keď včera pán Kollár čítal správu o Pod lampou, teda najmä o počte relácií ktoré sa témou venovali politike a o zastúpení politických strán, tak hneď bolo jasné, že samotná relácia nie je problémom a dôvodom k odvolaniu Hríba.

Ale predsa je tu ešte jedna možnosť a tou je, že predstaviteľom troch vládnucich strán vadili aj iné ako politické témy v ktorých mimochodom mali zastúpenie a to napríklad témy o pravde a spravodlivosti, jednoducho o hodnotách ku ktorým majú prirodzene ďaleko, respektíve ktoré priamo popierajú a bojujú proti ním.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pozvať si do relácie napríklad Pavla Ruska za čias jeho najväčšej slávy a vydržať tam počúvať tie hlúposti o jeho genialite a prínose pre slovensko, tak na to treba mať trpezlivosť. Toto nebol jediný prípad kedy Hríb prejavil svoju profesionalitu.

Ale čo vadilo majiteľom firmy je kritika, ktorou časopis týždeň nešetrí na komunistov, fašistov a zločincov. No a samozrejme šéfredaktor .týždňa nemôže byť zamestnaný v ich firme.

Juraj Baláž

Juraj Baláž

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSúkromnéNázory

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu