reklama

madarsko,srbsko

24.4.06 som sa vydal na cestu. prvy den som mal za ciel eger.no pred miskolcom na rutinnej zastavke som zbadal, ze mam poskodeny zadny plast.takze som musel do mesta,kupit novy.po bludeni a hladani mi ukazali jeden shop,kde som kupil sice uzsi ale novy plast.uz som sa len modlil aby mi ten povodny vydrzal.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

cestou von z miskolca som trocha (asi 10km ) isiel opacne ,ako som mal ist, poslal ma tym smerom jeden kamos. :) takye som ostal nocovat asi 20km pred egerom. v stane n luke. rano som vymenil plast a isel som.eger sa mi pacil.no za egerom uz zacali zle,uzke a pretazene cesty.zas som si nasiel miesto na stanovanie.az ked som uz dovaril,bol som uz rozbaleny,som ybadal ,ze je tam plno kliestov.tie komare mi az tak nevadili.nastasie som ostal nedokusany.az na treti den som dosiel do ciela podla planu.v lakitelku som uz vsak prespal v penzione komlet hygiena ,postel, parada. dalsi den som dosies do szegedu, obchadzkami,pretoze kvoli zaplavam boli niektore useky uzavrete.pacilo sa mi mesto Hodmezovasarhely,pekne centrum.ako inac po ceste hazard,plno kamionov.este stastie ,ze bolo dost cyklociest.v szegede som spal v kempe ,v stane. uz som chcel ist spat,ked v tom zacali nedaleko v bare spievat. siel som sa pouzriet,co a jak.boli to vysokoskolacky z brna. som sa k nim ozval.volaju sa millenium,ten zbora isli spivac sumne spivanky na nejaky festak. bol to fajn vecer. rano som isiel do srbska, sice iba na den ,ale bohvie kedy by som tam este zavital.videl som sice len pat dedin ,dve mesta. mali tam tiez dost roboty s vodou,ale aj tam su ludia fpoho.kym v kanjizi bolo pocut hlavne madarcinu,v subotici uz srbcinu.aj tento den som dosiel podla planu, spal som v dedine kisszalas, na futbal ihrisku.som sa spytal veduceho,ked trenovali futbalisti,reku fpoho, nechal mi otvoreny aj zachod ,aj vodu som mal. tak na tri hviezdicky. :)dnes,sobotu som isiel zatial najmenej,len 80km,inac priemer som mal cez 110km.bajk vsak zatial drzi,ja tiez. tak s drzte aj vy.ozvem sa potom dakedy z chorvatska.

martin banyasz

martin banyasz

Bloger 
  • Počet článkov:  20
  •  | 
  • Páči sa:  0x

tuzim robit to po com tuzim. Zoznam autorových rubrík:  april 06maj 06jun 06jul 06august 06september 06SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu